Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +1 +1 +146
Neutrální Neutrální 0 0 4
Negativní Negativní -0 -0 -6
  +1 +1 +140
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
sweetberuska
sweetberuska62PR02.03.2005 20:42:29
-1 trapný je, že dáváte fazole jen jednorázově!!!!!!!!!!!!
Odpověď: Hmm, také bychom nemuseli dávat vůbec nic. A kolik dáváte Vy?
soví babička
soví babička1534MS26.02.2005 14:20:20
0 Všichni tady hlavně nabízejí zboží a chtějí prodávat.A přece přijali hru s F:,aby byla výhodná oboustranně.Vy Ani nestojíte za ---Bod.31.1.
Odpověď: Vaše hodnocení jsou poněkud jednotvárná. Ale ani já Vám nic nového nenapíši. Nabízíme zboží, chceme prodávat a prodáváme. Hru s fazolemi jsme přijali, proto jsme tady, na Fazolích.cz. Výhodná pro nás je, jestli i pro Vás, musíte posoudit Vy, ale když sem stále chodíte, tak asi i pro Vás. Nějaké body, a to dokonce i kladné, jsme už ale dostali. Mějte se fajn, Richard Šimůnek.
Niktoš
Niktoš468MS26.02.2005 10:42:59
+1 díky za fazuľku:) keby ste dávali častejšie, možno by ste boli v hodnotení aj lepší :)
Odpověď: Ano, i my to máme ověřeno. Velký počet kladných hodnocení je milý, ale naše hlavní priorita je prodej nápojů a ten s počtem kladných hodnocení moc nesouvisí. To máme také ověřeno. Rozhodně Vám za plusko ale moc děkujeme. Richard Šimůnek
eve_
eve_383KR20.02.2005 14:22:44
+1 + :-)
Odpověď: Moc děkujeme. Richard Šimůnek
Lenickaaa
Lenickaaa36KR15.02.2005 10:44:29
+1 Pekne, skoda jen, ze nam zmizly fazolky :[ Uvazujete o zmene? Jinak davam +++
Odpověď: Jak zmizly fazolky? Já bych řekl, že jsou stále na stejném místě. Teď jsem to kontroloval a sbírací ikonu jsem nalezl. Jakou změnu máte na mysli? O žádné moc neuvažujeme. Ale moc děkujeme za kladné hodnocení. Richard Šimůnek.
janouch
janouch7KR01.02.2005 7:38:00
+1 Hmmmmm
Odpověď: Díky. Richard Šimůnek
trpaslyk
trpaslyk8ÚS26.01.2005 23:01:36
+1 Máte moc hezké stránky, velmi přehledné a s příjemným designem. Ať se vám daří...
Odpověď: Velmi Vám děkuji za krásná slova. Moc si jich vážíme. Přeji krásný den. Richard Šimůnek.
Anyzka
Anyzka6OL28.12.2004 22:14:16
+1 pekny stranky
Odpověď: Moc děkuji a přeji hodně štěstí v příštím roce. Richard Šimůnek
janicka81
janicka81289VY26.12.2004 13:28:39
+1 přeji krásné vánoční svátky a hodně úspěchů v novém roce
Odpověď: My Vám také a moc děkujeme. Richard Šimůnek
dia
dia330.11.2004 14:09:32
+1 díky, že jste
Odpověď: To je moc krásně napsáno. Velmi Vám děkuji. Richard Šimůnek.
sussy
sussy27927.11.2004 9:41:11
+1 +
Odpověď: Velice děkujeme. Richard Šimůnek.
bezejmenej
bezejmenej7PR21.11.2004 15:17:13
+1 haha. Těch ceníků tam je víc. No, dávám plusko
Odpověď: Já myslím, že se to dá najít. Není těch ceníků zase tolik a účelem hry je, aby se návštěvník právě do těch ceníků podíval. Rozhodně Vám moc děkuji za kladné hodnocení a přeji hezký den. Richard Šimůnek.
jiriceknovacek
jiriceknovacek60PL10.11.2004 20:33:06
+1 docela dobrý
Odpověď: Velice Vám děkuji a přeji hezký den. Richard Šimůnek.
Lishticqua
Lishticqua378KR31.10.2004 21:11:10
+1 dobré stránky, škoda, že nedáváte fazolku častěji
Odpověď: Platí totéž, co jsem napsal níže. Ale velice Vám děkuji za plusko i za hezká slova. Richard Šimůnek.
karandachi
karandachi2222.10.2004 2:56:26
+1 jo jo na fazolky nejste moc stedre ale musim uznat ze tak obsahly cenik nawebu vidim snad poprve..
Odpověď: Děkuji za hezká slova. Víte, fazolovou kampaň využíváme k seznámení zákazníků s naší firmou. No a k seznámení stačí právě jedna návštěva. Není vyloučeno, že se za čas zase připomeneme novou kampaní. Richard Šimůnek.
Saidy
Saidy428ÚS11.10.2004 17:49:12
+1 Pěkná stránka
Odpověď: Děkuji za plusko i za hezká slova. Richard Šimůnek
sirkuk
sirkuk28ZL10.10.2004 19:20:08
+1 stranky sou pekde delane a prehledne asi ten kdo je delal tak ma rad modrou co :)? me se modra libi ... jen takovej malej napad co tak tam dat nejake obrazky napoju a firmy a tak to by si myslim ozivilo ..
Odpověď: Děkuji za kladné hodnocení i za náměty. Obrázků máme dost třeba na stránkách našich cenových akcí, např. Mattoni, nebo Magnesia (momentálně, bohužel, žádná neběží). Přeji hezký den. Richard Šimůnek - webmaster Nápojů-sro.cz.
carex
carex3410.10.2004 10:46:49
+1 Mohli byste fazoli davat casteji, jinak dobry.
Odpověď: Děkuji za plusíka, ale častější rozdávání fazolí zatím neplánujeme. Cílem naší kampaně je seznámit potencionální zákazníky s naší existencí a k tomu jednorázová fazolka stačí. Richard Šimůnek, webmaster Nápojů-sro.cz.
petra.prostejov
petra.prostejov2906.10.2004 15:30:59
+1 :-)
Odpověď: Děkuji. Richard Šimůnek
*Alllegra Gelller*
*Alllegra Gelller*823PL06.10.2004 15:01:02
+1 Díky za fazolku, stránky jsou přehledné, ale víte že minerální vody a jiné vody balené mohou vážně poškodit Vaše zdraví?Mějte se fajn
Odpověď: Tak já to fakt nevím. Domníval jsem se, že když nepijete dlouhodobě stejnou minerálku, že nic nehrozí. Omlouvám se za tak pozdní reakci, nechápu, jak je možné, že jsem na Vaše hodnocení zapomněl zareagovat hned. Moc děkujeme za plusko a přejeme hezký den. Richard Šimůnek