Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +152
Neutrální Neutrální 0 0 8
Negativní Negativní -0 -0 -10
  0 0 +142
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
matysek17
matysek172ÚS11.1.2017 12:51:18
+1 ss
Odpověď: Dobrý den. Moc děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky. Richard Šimůnek (http://cooker.euweb.cz/ATC.html)
SPIDR
SPIDR115.9.2016 11:40:47
+1 je to hnus!!! ne ta vaše stránka, ale to, co se děje!!!
Odpověď: Dobrý den. Moc děkujeme za kladné hodnocení kampaně. Vážíme si ho. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
Keisy
Keisy315.12.2015 12:49:50
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám dělujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
vety
vety424.9.2015 10:47:36
+1 dik
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám dělujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
Sany15
Sany15814.5.2015 18:56:34
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc děkujeme za kladné hodnocení kampaně. Vážíme si ho. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
MartasMPX
MartasMPX230.4.2015 20:11:10
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc děkujeme za kladné hodnocení kampaně. Vážíme si ho. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
fazolovalenka
fazolovalenka626.3.2015 20:18:41
+1 Zajímavé stránky. Jednoduché hledání. Díky, díky za fazolku.
Odpověď: Dobrý den. Moc děkujeme za kladné hodnocení kampaně. Vážíme si ho. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
Parissien
Parissien325.8.2014 19:13:12
+1
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
horak83
horak839KR17.4.2014 8:51:01
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
Rici83
Rici83624.3.2014 23:33:15
+1 pozitivní
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
Marika2
Marika2821.2.2014 0:43:32
+1 dobré
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za kladné hodnocení. Vážíme si ho. Přeji krásný den. Richard Šimůnek
Akrajka
Akrajka3MS7.11.2013 16:53:09
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
Petr13.10.2013 8:53:59
+1 +++
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
Lenimůra
Lenimůra64.5.2013 3:54:08
+1 +
Odpověď: Děkujeme za plusko. Richard Šimůnek
ruzička11
ruzička11224.2.2013 12:56:11
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
čokolka1
čokolka1713.2.2013 12:11:16
+1
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se hezky. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
zuzla22
zuzla225OL14.1.2013 17:48:51
+1 Velice zajimavé čtení :-D doporučuji všem
Odpověď: Moc děkujeme za hezká slova i za plusko. Mějte se fajn. Richard Šimůnek
pajade
pajade121.12.2012 1:40:56
+1 POUČNÉ-DÍKY!!!
Odpověď: Dobrý den. Díky. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek
izak.xxx
izak.xxx518.11.2012 0:00:26
+1 ok
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
přezdívka neexistuje17.11.2012 21:59:25
+1 :)
Odpověď: Děkujeme za plusko. Vážíme si ho. Richard Šimůnek