Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +152
Neutrální Neutrální 0 0 8
Negativní Negativní -0 -0 -10
  0 0 +142
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
stnina
stnina816.02.2010 13:05:38
+1 dobry.mlatst@seznam.cz
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za kladné hodnocení kampaně. Ta e-mailová adresa je Vaše? Máme s ní nějak naložit? :-) Mějte se hezky. Richard Šimůnek
martuskaX
martuskaX1228.01.2010 12:07:34
+1
Odpověď: Dobrý den. Velice Vám děkujeme za plusko do hodnocení kampaně. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
h-4
h-4316.01.2010 21:25:22
+1 díky za fazolku
Odpověď: Dobrý den, my Vám také moc děkujeme za plusko do kampaně. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
mikymaus
mikymaus181KA04.01.2010 22:41:53
+1 Dík, mohly by být každý den!
Odpověď: My také děkujeme za plusko. Účelem této kampaně je seznámit návštěvníky s touto hrozbou a problémem, o kterých stránka pojednává. K tomu nám jednorázová kampaň účel splňuje. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
Danona
Danona6327.12.2009 7:15:43
+1 Supr
Odpověď: Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení kampaně. Přejeme Vám úspěšný rok 2010. Richard Šimůnek
werysecka
werysecka326.12.2009 23:00:09
+1 AJO
Odpověď: Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení kampaně. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
alahoz7
alahoz7303.12.2009 14:11:09
+1 pěkné
Odpověď: Dobrý den. Moc Děkuji za plusko. Mějte se pěkně. Richard Šimůnek
wveruska
wveruska429.11.2009 17:55:50
-1
Odpověď: Dobrý den. Škoda, že jste nenapsala nic o důvodech proč jste nám dala za tuto kampaň mínus. Třeba bychom se pokusili o nápravu. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
iwana
iwana508.11.2009 14:37:18
+1 zajímavé počtení
Odpověď: Děkujeme za kladné hodnocení i za hezká slova. Mějte se krásně. Richard Šimůnek.
Olka32
Olka3229OL27.10.2009 16:59:44
+1 ***pěkné
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme Vám za kladné hodnocení kampaně. Mějte se moc krásně. Richard Šimůnek.
vladda
vladda520.09.2009 15:41:02
+1 Zde napište text hodnocení
Odpověď: Dobrý den. To hodnocení jste tam měla napsat Vy. Ale to nevadí. V každém případě Vám děkujeme za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
~Zac~
~Zac~50PA10.08.2009 13:14:23
-1 Hem jenom jednou xD --- :P
Odpověď: Dobrý den. Vy jste nám za fazolku dal mínus? To já si umím představit ještě horší variantu. Místo jednou vůbec. Mějte se fajn. Richard Šimůnek.
Fire33
Fire33408.06.2009 17:03:52
+1 bezva
Odpověď: Díky. Richard Šimůnek
renca25
renca25711.02.2009 6:22:24
+1 diik, zaujimave citanie
Odpověď: Dobrý den. My Vám velmi děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Mějte se moc hezky.
amenufus
amenufus309.02.2009 12:02:51
+1 Díky, dobrá kampaň
Odpověď: Děkujeme za plusko. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
74šmoulinka
74šmoulinka217.01.2009 12:54:14
+1 ujde
Odpověď: Dobrý den, děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Přeji Vám krásný den. Richard Šimůnek.
Guppy
Guppy81PA16.12.2008 12:56:48
+1 Máte pravdu, už to funguje, uděluji plus :-)
Odpověď: Velice Vám děkujeme. Mějte se pěkně. Richard Šimůnek
trousiliste
trousiliste10717.11.2008 1:15:37
0 Nějak nechápu, co mám hodnotit.
Odpověď: Zde se hodnotí ona fazolová kampaň. Richard Šimůnek
JanaJanička
JanaJanička2210.10.2008 14:13:13
-1 proč mi to píše že mám připsanou fazoli když nemám !!!
Odpověď: Dobrý den. Naše kampaň trvá už skoro 6 let. Pravděpodobně jste si fazolku už kdysi sebrala a už si to nepamatujete. Richard Šimůnek
Ptonda
Ptonda208.10.2008 22:32:01
+1 Spoustu věcí jsem se dozvěděla díky++++
Odpověď: My Vám také děkujeme za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek.