Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +64
Neutrální Neutrální 0 0 8
Negativní Negativní -0 -0 -5
  0 0 +59
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
cestovatelv
cestovatelv53231.12.2016 8:18:49
+1 +
Věrka50
Věrka504915.10.2016 5:35:43
+1 stránka není dostupná
scorpik
scorpik61123.07.2016 8:27:01
-1 už jsem fanouškem na FB... scorpik@inmail.cz a poslednímu článku dán palec nahoru.... fazolky stále nepřipsány proto -1
öbrayda
öbrayda1658PR09.04.2016 21:00:46
0 Je nám líto, ale tento obsah teď není dostupný Odkaz, který jste použili, už možná neplatí, nebo je tato stránka dostupná jen pro určitý okruh uživatelů, do kterého nepatříte. Zpět na předchozí stránku · Přejít na vybrané příspěvky · Navštivte centru
Sany15
Sany15814.05.2015 18:57:18
+1
my-ka
my-ka1813.05.2014 20:00:54
0 ?
horak83
horak839KR17.04.2014 8:52:34
+1
Rici83
Rici83624.03.2014 23:35:07
+1 pozitivní
sandra80
sandra801007.01.2014 11:30:59
+1 like mila80@seznam.cz
majki19
majki191619.08.2013 1:47:17
+1 to se mi libi. FB: Maros Mujgos email: m.mujgos@zoznam.sk
blesk3
blesk3414.08.2013 8:41:44
+1 Milan Bzik, blesk1@atlas.sk
Šarik
Šarik907.06.2013 16:08:31
+1 fazole hlavsovi@seznam.cz FB Hlavsovasarka@seznam.cz
pajuska2190
pajuska219010JM12.05.2013 21:54:27
+1 Přidáno do oblíbených. Mail: pajuska2190@seznam.cz Pavla Křivanová
Kočičinka
Kočičinka1303.04.2013 18:46:14
+1 fazole zlatuska@seznam.cz fb jana kočička šibravová zlatuska@seznam.cz
ostralka
ostralka2826.02.2013 22:20:26
+1 katkafrn@seznam.cz fazole
zuzla22
zuzla225OL15.01.2013 15:59:43
+1 Fanoušek fazole zuzfer@centrum.cz FB zuzanka.koubkova@facebook.com
Majava
Majava1811.01.2013 21:31:06
+1 fanušik Majava@klikni.cz Maria Vallova
stanos
stanos14328.12.2012 10:29:27
+1 Dobrý den, stal jsem se Vaším fanouškem včetně udělení "palce" poslednímu příspěvku. Fazole: standa.vacek@seznam.cz FB: Standa Vacek
chudoba
chudoba332MS27.12.2012 10:11:49
+1 Jsem fanoušek. Email: Turzo@seznam.cz palec dán poslednímu příspěvku
dajana54
dajana5435MS30.11.2012 16:39:46
+1 už jsem fanouškem,mejlová adresa na Facebook je jiná než sem dana.havlaskova@seznam.cz Zatím palec nahoru,časem se uvidí