Chilli con carne 2

Zpět na seznam receptů

Přísady:

Vepřová verze: konzerva fazolí v rajském nálevu, mražené mleté maso, cibule, (pórek - nemusí být), koření, sůl. Kuřecí verze: místo vepřového vezmete zbytek grilovaného kuřete ze stánku, třeba včerejšího ;o) Případně jakékoli maso, které doma vyštracháte (vynechte domací mazlíčky :o)


Postup přípravy:

Opečeme nakrájenou cibulku, přihodíme rozmrazené mleté maso (nebo kuře nakrájene na kousky), necháme pořádně propéct. Poté přihodíme kozervu fazolí, případně kdo má rád tak na konec (aby se nepřevařilo) i na tenka kolečka nakrájený pórek (lze použít i kroužky cibule, když neni ani ten pórek). Dokoření se dle chuti (výborné jsou steakové směsi, grilovací směsi nebo přímo mexické směsi).