Buřty na pivu s fazolema

Zpět na seznam receptů

Přísady:

Buřty; černé pivo; kečup; koření; cibule; česnek; cukr; skořice; fazole v tomatě.


Postup přípravy:

Buřty nakrojíme na ježka a vyskladáme do pekačku, přilijeme tak 3/4 láhve malého kečupu, půl lahve černého piva, špetku koření garam masala, 4 cibule na tenké proužky, 4 stroužky česneku namačkat, lžíce cukru, špetka skořice a konzerva fazolí v tomatě. To všechno v pekáčku promícháme a vložíme do trouby na 200 stupňů tak na půl hodiny. Pak stáhneme teplotu na cca. 160 a necháme další půlhodinu dopéct. Po celou dobu zhruba co 10 minut promícháme a otočíme buřty, aby byly polité sosem. Podáváme s chlebem.