Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +436
Neutrální Neutrální 0 0 28
Negativní Negativní -0 -0 -15
  0 0 +421
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
stanos
stanos14310.06.2018 5:34:39
+1 Jaká hodina ? Cca 5 minut a měl jsem ji.
dajana54
dajana5435MS07.06.2018 13:00:52
+1 dík za fazolku,je třeba ji hledat.
cincila
cincila559VY01.06.2018 17:29:45
+1 Ty jo,mám ji...Ale dala mi mrška!!! Díky
Ambi
Ambi210730.05.2018 15:54:38
+1 Dobrý den, je pravda že na vašich stránkách seberu fazolku v Terku, Stanech a známky Ukrajina, ale tu od loupežníka jsem zatím nenašel.
Ratt
Ratt26625.05.2018 11:04:59
0 proč se mi (atypicky) zobrazuje na fazolícha potom mi vypíše "Neuplynul minimální časový interval pro možnost sebrat další fazole z kampaně Turistické známky - Ukrajina. Další fazole můžete sebrat..."
Ladikk
Ladikk166OL23.05.2018 18:53:30
+1 Fazole ráno nebyla, teď už je.....
Kočkins
Kočkins27123.05.2018 17:54:13
+1 Díky, funguje.
pp
pp85023.05.2018 9:46:14
+1 Nechci hodnotit fazoli, zatím jsem ji nenašel. Ale rád bych se vyjádřil k vizuální podobě stránek. Působí na mne neuspořádaným, ba skoro halabala poskládaným množstvím informací. Ve vodorovné liště mne nějaký odkaz ponechá na stránkách, jiný se otevř
PVD2
PVD235ÚS22.05.2018 0:15:02
0 fazole není
lgp626
lgp626191PL21.03.2018 14:22:11
0 Fazolka je zpět. ;~>
Hombre
Hombre19016.03.2018 10:17:26
-1 čím dál horší
divokej
divokej65615.03.2018 9:30:26
+1 Díky za nápovědu
cestovatelv
cestovatelv53214.03.2018 19:49:59
+1 Firefox, kliknout na zelený zámeček,kliknout na šipku >, vypnout ochranu.
Hentai1966
Hentai196648PA14.03.2018 16:48:03
-1 Ve slušném webovém prohlížeči stránka NEOBSAHUJE hypertextový odkaz pro sebrání fazolky. Lze sebrat pouze použitím Internet Exploreru a při vypnutí filtru na nezabepečený obsah. I tak zůstávám u hodnocení mínus.
Ogar
Ogar273JM14.03.2018 11:44:51
+1 to Kočkins: díky za radu. Fazolka je!!!
nam54
nam54137KR14.03.2018 8:41:21
-1 Fazoli tam nemám ani po obnovení F5, není tam ani chybová zpráva, že obsah se nemůže zobrazit, abych mohl povolit ve W10 zobrazení nezabezpečeného obsahu. Napište jak sebrat fazoli ve W10.
Žaba
Žaba258ZL12.03.2018 15:30:29
-1 co je moc, to je moc.
Camille
Camille1610.03.2018 9:21:47
-1 Tak teď už dám mínus i já. Už to trvá moc dlouho.
1112
1112311PL10.03.2018 8:00:39
-1 Pozor! Jedná se o klamavou reklamu. Inzerovaná fazole není. Neklikat.
Odpověď: Zřejmě nemáte pojem o tom, co je to klamavá reklama a co je technická závada. Doporučujeme nastudovat si zákon.
u
u3209.03.2018 9:07:14
-1 nejsou fazole = nejsou kliky