Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +67
Neutrální Neutrální 0 0 2
Negativní Negativní -0 -0 -0
  0 0 +67
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
pajuulinka
pajuulinka1124.06.2011 15:43:50
+1 Děkuji za rychlou a spolehlivou komunikaci při posílání uhlíků :)
Odpověď: Děkuji za hodnocení, ale patří do jiné kampaně
suky666
suky666173MS03.05.2011 15:46:44
+1 Baner a ikonka: http://www.lide.cz/suky666 - e-mail: suky666@seznam.cz
Odpověď: Děkuji za spolupráci, za banner a ikonku zasílám 30 fazolek.
♣Mirda2♣
♣Mirda2♣3453PR11.03.2011 21:18:10
+1 + díky
Odpověď: Děkuji za hodnocení
caerol
caerol77ZL30.01.2011 11:48:23
+1 Dobrý den, děkuji za fazole za textový odkaz. Na svůj blog www.enriquemusic.blog.cz jsem umístila banner. stromcena@seznam.cz
Odpověď: Díky za spolupráci, zasílám 20 fazolek za banner
Jilyan
Jilyan17JM02.01.2011 10:47:15
+1 Banner a ikonka na http://vsechno-co-te-bavi.blog.cz/1101/vodni-dymky-eshop-salec delinjeklova@seznam.cz
Odpověď: Děkuji za spolupráci, posílám 35 fazolek.
jashioo
jashioo105PR31.12.2010 16:05:29
+1 Děkuji za fazolky a přeji mnoho úspěchů v roce 2011 :-)
Odpověď: Děkuji za spolupráci.
zuzulinek1199
zuzulinek11992226.12.2010 16:51:54
+1 Odkaz nájdete tu: http://barbinecka.blog.cz/1012/ reklama =), zuzana.maliarikova@gmail.com PS: Prepáčte ale taký klikací banner som nenašla a neviem to tak spraviť =) Takže je iba taký bez klikania ale vedľa to
Odpověď: Děkuji za spolupráci, posílám za textový odkaz 5 fazole, pokud opravíte tu ikonku, pošlu dalších 10 ;)
PETRUŠ
PETRUŠ267ÚS09.12.2010 21:41:00
+1 stránky nemám,ale pro Vás +
Odpověď: Děkuji
prchlikj
prchlikj145PL20.10.2010 11:46:01
+1 http://ptc-dobry-klik.jex.cz/ freytez@inMail.cz
Odpověď: odkaz nikde nevidím, napiště přesný odkaz s popisem kde odkaz najdu
Marthinka
Marthinka4103.10.2010 16:09:01
+1 odkaz je zde http://1chicquitka1.sblog.cz/2010/08/15/696 , 1chicquitka1@seznam.cz
Odpověď: Děkuji za spolupráci a zasílám 20 fazolek.
mibe1004
mibe100413925.09.2010 21:59:30
+1 http://mibe1004.webovastranka.sk/home/index/ baner umietnený mibe1004@gmail.com
Odpověď: Zdravím, nepustí mně to a vidím pouze upozornění k registraci a registrovat se opravdu nechci, zašlete mi screen po přihlášení na adam.salamon@salec.eu a přidělím fazole
speedy89
speedy896LI16.09.2010 8:30:09
+1 dekuji za fazolku a preji hezky den :)
Odpověď: Děkuji za hodnocení
Mácovka
Mácovka29VY14.08.2010 0:02:31
+1 Dala jsem si banner na poznavam-tenisku.blog.cz...můj e-mail macolu@atlas.cz...
Odpověď: Děkuji za spolupráci, ale banner není klikací, máte malou chybu ve zdrojovém kódu, tag pro ukončení odkazu musí být až za obrázkem. Opravte to a napište nové hodnocení a přidělím fazolky.
djsoso
djsoso79922.07.2010 20:53:34
+1 Ikonka je nově i na http://djsoso.webpark.cz/ vpravo ve sloupečku pod anketou. Můj e-mail je djsoso@inmail.cz
Odpověď: Děkuji za spolupráci, posílám 10 fazolek za ikonku.
Zuzura
Zuzura13PL22.07.2010 13:09:39
+1 Banery sice moje stránky nepodporují, ale přímý odkaz na vaše zajímavé stránky jsem umístila do sekce: Stránky, které mě zaujaly. web: http://zuzana1973.firemni-stranka.cz/ Můj email: zuzana.sec.calouneni@seznam.cz Vodní dýmku máme doma, tak se vaše
Odpověď: Děkuji za hodnocení, posílám 5 fazolek, určitě potřebujete doma dýmku naplnit dobrým tabákem Al Fakher, tak se ozvěte ;)
stanos
stanos14315.06.2010 14:36:41
+1 Dobrý den, odkaz na Vaše stránky jsem umístnil na lmk-sns.wz.cz standa.vacek@seznam.cz SV.
Odpověď: děkuji za hodnocení, posílám 10 fazolek
htomas
htomas624.05.2010 10:40:40
+1 Umístění banneru na stránky http://sites.google.com/site/pracujetedoma email: hajt@email.cz
Odpověď: Děkuji za hodnocení, posílám 20 fazolek
Lukrecia
Lukrecia2830.04.2010 18:08:42
+1 Umístění banneru na stránky http://lukreciaborghia.webgarden.cz/ e-mail krajickova.l@seznam.cz
Odpověď: není to banner, ale ikonka, zasílám 10 fazolek
MonikaMoni
MonikaMoni18OL31.03.2010 0:09:59
+1
Odpověď: děkuji
tacek9
tacek9113.03.2010 17:19:32
+1 Dobrý den, na své stránky http://www.fifapc.estranky.cz jsem dal BANNER aji IKONKU našich stránek. můj meil je tacek9@seznam.cz děkuji za fazolky :);))
Odpověď: Zdravím, stránky s dobrou návštěvností, přidávám bonus a posílám 40 fazolek ;)