Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +402
Neutrální Neutrální 0 0 45
Negativní Negativní -0 -0 -27
  0 0 +375
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
přezdívka neexistuje29.08.2015 12:15:17
+1 1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám dělujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se krásně. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
Pavka
Pavka5822.08.2015 13:10:09
+1 Pozitivně hodnotím i hodnocení prezidentských voleb.
Odpověď: Dobrý den. Tak to děkujeme dvakrát. :-) Richard Šimůnek ( http://napoje-sro.cz )
Kočkins
Kočkins27123.07.2015 0:10:03
+1 díky za fazolky
Odpověď: Děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
irena1
irena112017.07.2015 0:13:14
+1 zajímavé +++a děkuji za fazolku ...
Sany15
Sany15813.05.2015 22:21:19
+1
Odpověď: Dobrý den. My Vám děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Vážíme si ho. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
MartasMPX
MartasMPX230.04.2015 20:09:07
+1
Odpověď: Dobrý den. My Vám děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Vážíme si ho. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
spott
spott103.04.2015 22:25:01
+1 pěkné :)
Odpověď: Dobrý den. My Vám děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Vážíme si ho. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Oloušek V.
Oloušek V.81ÚS17.03.2015 14:47:30
+1 DĚKUJI ZA FAZOLKU-HEZKÉ
Odpověď: Také děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
přezdívka neexistuje24.11.2014 9:35:37
+1 (y)
Odpověď: Dobrý den. My Vám děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Vážíme si ho. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Ben-Ji
Ben-Ji115.11.2014 20:35:07
+1 Nice
Odpověď: Dobrý den. My Vám děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Vážíme si ho. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
caerol
caerol77ZL24.07.2014 9:54:06
+1 Díky moc za fazolku a vítejte zpět. :)
Odpověď: My Vám také děkujeme a těšíme se z Vaší přízně. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
öbrayda
öbrayda1658PR23.07.2014 0:56:32
+1 AHOJ RICHARDE. Rád Vás tu opět vidím. Přeji, aby vše fachčilo podle předpokladů, k oboustranné spokojenosti...
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám, i všem ostatním děkujeme za krásné přivítání zpět na Fazolích. Je to velice milé! Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
janajj
janajj5822.07.2014 20:43:08
+1 vítejte zpět :-)
Odpověď: Dobrý den. To je nejhezčí pozdrav za celý dnešní den. Moc za něj děkujeme. Je hezké, že si nás pamatujete. My jsme sice z Fazolí nikdy nezmizeli, jen jsme měli nějakou dobu kampaň jako jednorázovou, takže kdo si fazolku sebral, tomu se už nejspíš nezobrazovala. Mějte se krásně. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
tornado-lou
tornado-lou274ÚS22.07.2014 16:33:22
+1 Díky za fazolku
Odpověď: Dobrý den. My Vám také děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Vážíme si ho. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
cincila
cincila559VY19.07.2014 21:37:31
+1 Děkuji za fazolku
Odpověď: Dobrý den. Velmi Vám děkuji za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Dřevokazka
Dřevokazka914.07.2014 10:09:59
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
MarS21
MarS21309.06.2014 21:55:42
+1 díky ;)
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko. Vážíme si ho o to víc, že naše kampaň momentálně probíhá jako jednorázová. Ale nebude tomu tak na věky. Ještě jednou děkuji a mějte se moc hezky. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
horak83
horak839KR17.04.2014 8:37:48
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko. Vážíme si ho o to víc, že naše kampaň momentálně probíhá jako jednorázová. Ale nebude tomu tak na věky. Ještě jednou děkuji a mějte se moc hezky. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Rici83
Rici83624.03.2014 23:32:00
+1 pozitivní
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko. Vážíme si ho o to víc, že naše kampaň momentálně probíhá jako jednorázová. Ale nebude tomu tak na věky. Ještě jednou děkuji a mějte se moc hezky. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Štefan29.12.2013 7:20:03
+1 ok
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko. Vážíme si ho o to víc, že naše kampaň momentálně probíhá jako jednorázová. Ale nebude tomu tak na věky. Ještě jednou děkuji a mějte se moc hezky. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)