Hodnocení prodejce

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +110
Neutrální Neutrální 0 0 7
Negativní Negativní -0 -0 -8
  0 0 +102
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Anna Belová
Anna Belová927.05.2020 16:32:07
+1 Chtěla jsem se zeptat na objednávku roušky, je to jen za 350 fazolí nebo se ještě něco doplácí, třeba poštovné?Děkuji za odpověď.
helena138
helena13844MS16.01.2020 20:45:01
+1 Paní Matějková, chtěla jsem si dnes objednat - 5% ALOE Vera Gel 1L/ ale objednávka nešla dokončit. Proč se tak děje ? Nebo byla nabídka ukončená ? Děkuji za odpověď Jinak bylo vždy vše v pořádku.
Hentai1966
Hentai196648PA19.12.2018 20:46:33
-1 Na Fazolích už dlouho inzerována prodejní kampaň "AKCE pro fazoláře - 5% na ALOE Vera Gel 1L/ velké balení 12ks", která neexistuje. Neměl by to někdo smazat? V první řadě prodejce, v druhé řadě admin Fazolí.
Veronika21.01.2017 11:09:10
+1 Super, velká pochvala!
brubak
brubak1829.08.2016 15:06:49
+1 Objednaný dárek mi přišel rychle a v pořádku, děkuji moc!
Lishticqua
Lishticqua378KR05.09.2011 20:37:58
0 Bývala jsem spokojená, teď jsem spíš rozladěná... Proč je v nabídce kosmetika, jejíž nákup je pak zamítnut? To tam snad nemá co dělat, ne?
veronika230
veronika230630.08.2011 14:10:36
+1 Dobry den, chcela by som sa opytat na fotoaparat vo vasej ponuke ci to je normalne funkcny fotoaparat vhodny k foteniu.A ci sa za nho este nieco doplaca..alebo to je za tych 2800 fazoli.. a ci by to doslo aj na Slovensko.
semikoule
semikoule12806.03.2011 8:25:57
0 V nabídce www.cool-parfemy.cz postrádám dlouhodobě ty parfémy. A taky ta obměna nabídky se nějak nedaří. Přeji hezký den.
Publica
Publica65OL13.01.2011 11:31:39
+1 + zboží přišlo úplně v pohodě,a nový.
Roxana
Roxana502VY03.07.2010 15:58:19
+1 Asi jsem měla větší štěsti, objednávala jsem vícekrát a k plné spokojenosti.Záleží na zboží, něco se zkazit nemůže.
bobynka
bobynka18331.05.2010 10:50:19
-1 Mám taky špatnou zkušenost s objednáváním výrobků od paní Matějkové. Zaslala mi již použitý make-up s prošlou dobou použitelnosti. Make-up za 5000 fazolí jsem vyhodila do koše...
marťásek
marťásek2028PA23.05.2010 9:35:26
+1 výborné
Bopik
Bopik155JM07.03.2010 17:47:36
+1 Už podruhé musím dát +, snad nejlepší obchod co tu máme.
Samanta
Samanta209MS01.03.2010 12:06:32
+1 objednala jsem si a zboží bylo třetí den doma, super!
delfina
delfina328.02.2010 10:49:35
+1 velmi pěkné a díky za novou nabídku
MICHALEA
MICHALEA371ÚS24.02.2010 10:59:24
+1 objednala jsem si a zboží vážně došlo++++++++
Romisko
Romisko212.02.2010 17:30:24
+1
Božous
Božous32412.12.2009 10:21:05
+1 Ojednala jsem si a těším se až mi zboží dojde. Výborné stránky, hezká nabídka. +++
xjannickax
xjannickax259MS25.11.2009 23:53:06
+1 díky za novou nabídku zboží
Michelle051
Michelle051208.07.2009 15:46:10
+1 Zde napište text hodnocení