Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +1 +2 +146
Neutrální Neutrální 0 0 4
Negativní Negativní -0 -0 -6
  +1 +2 +140
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Marika2
Marika28214.12.2018 14:35:51
+1 Dobré
brde
brde702JM5.12.2018 9:18:22
+1 dík za fazolku
Odpověď: Také děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
tsetseg
tsetseg25.11.2018 18:17:32
+1 dekujme
Odpověď: Dobrý den. Také Vám děkujeme za plusko. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
smejko
smejko12215.10.2018 21:01:48
+1 +1 vďaka za fazulku
Odpověď: Tiež ďakujeme. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
Jurda67
Jurda6757828.9.2018 12:32:21
+1 díky fazolku, dávám PLUS
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte za dva týdny zase. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
dajana54
dajana5435MS6.9.2018 13:13:50
+1 dík za fazolku.
Odpověď: Také děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
Oloušek V.
Oloušek V.81ÚS5.3.2018 15:51:02
+1 Děkuji za fazolku-dobrý nápad.
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně i za hezká slova. Vážíme si jich. Mějte se hezky a přijďte za dva týdny zase. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
mikymaus
mikymaus181KA4.2.2018 18:38:04
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte za dva týdny zase. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
mates
mates156.11.2017 17:24:42
+1 dík za fazolku
Odpověď: Děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
☼Modro.Očko
☼Modro.Očko430LI19.8.2017 20:10:24
+1 ++
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte za dva týdny zase. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
tornado-lou
tornado-lou274ÚS2.8.2017 10:39:34
+1 Díky za opravu i fazolku.
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. To byla nějaká momentální indispozice serveru, která se spravila sama dříve, než jsme na to stačili jakkoliv reagovat. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
ferri
ferri433ÚS2.8.2017 9:26:57
+1 díky
Odpověď: Také Vám moc děkujeme za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
divokej
divokej6562.8.2017 9:21:21
+1 stránky funkční. díky za f.
Odpověď: Také děkujeme. To byla nějaká momentální indispozice serveru. Mějte se krásně. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
snížek
snížek33ZL27.4.2017 16:42:01
+1 +1 děkuji za fazolku
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte za dva týdny zase. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
přezdívka neexistuje17.3.2017 12:14:15
+1 OK
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte za dva týdny zase. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
fiflena
fiflena3KA15.1.2017 21:23:20
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte za dva týdny zase. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
Rudolf
Rudolf2778.12.2016 9:18:22
+1 Velice dobrá stránka a přehledná !!! Souhlasím !!!!!!!!!!!!!!
Odpověď: Dobrý den Rudolfe. Moc Vám děkujeme za hezká slova. Vážíme si jich. Mějte se moc hezky a přijďte zas. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
SPIDR
SPIDR115.9.2016 16:55:05
+1 jde to
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
ilčidlo
ilčidlo306JM7.8.2016 17:58:24
+1 dík za fazolku
Odpověď: Děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
Riki
Riki310ÚS4.8.2016 8:31:36
+1 dík za fazuli
Odpověď: Také děkujeme. Mějte se fajn. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)