Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +1 +429
Neutrální Neutrální 0 0 33
Negativní Negativní -0 -0 -16
  0 +1 +413
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
brde
brde702JM5.12.2018 9:17:58
+1 dík za fazolku
tsetseg
tsetseg25.11.2018 18:18:18
+1
smejko
smejko12215.10.2018 20:58:33
+1 ďakujem za fazuľku+++
Béra
Béra122PR23.9.2018 16:20:45
+1 Kde jsi, kde jsi . Hledám a nemám. Nevadí.
vopis
vopis46PR25.8.2018 21:31:30
0 Je tam! Ale kde?
gcssz
gcssz14628.7.2018 8:57:15
0 5 minut života je dlouhá doba. a to někdy nestačí..
Pochod
Pochod699JM21.7.2018 8:32:43
+1 dík
Dr@gonek
Dr@gonek131PR11.7.2018 8:16:11
0 nezmizela?
janajj
janajj5810.6.2018 16:44:45
+1 Díky
stanos
stanos14310.6.2018 5:34:39
+1 Jaká hodina ? Cca 5 minut a měl jsem ji.
dajana54
dajana5435MS7.6.2018 13:00:52
+1 dík za fazolku,je třeba ji hledat.
cincila
cincila559VY1.6.2018 17:29:45
+1 Ty jo,mám ji...Ale dala mi mrška!!! Díky
Riki
Riki310ÚS31.5.2018 9:03:25
0 opravdu máte fazoli někde ??
Ambi
Ambi210630.5.2018 15:54:38
+1 Dobrý den, je pravda že na vašich stránkách seberu fazolku v Terku, Stanech a známky Ukrajina, ale tu od loupežníka jsem zatím nenašel.
srdíčko
srdíčko95ÚS29.5.2018 17:03:29
0 Tak nevím... Nové stránky - prohlížím, čtu, zajímavé věci - ale FAZOLKA není nikde ??
opice1956
opice1956305PR28.5.2018 0:28:24
+1 Díky za fazolku.
M@rť@n
M@rť@n641MS27.5.2018 10:29:45
0 Nikdo ze zadavatelů nevysvětlí, že Turistické známky - Ukrajina, je jiná kampaň, na kterou se dá z těchto stránek také dostat, tak nejde dát +. Toto je o zajímavostech z Podkarpatské Rusi a Ukrajiny.
snížek
snížek33ZL25.5.2018 18:05:15
0 Mě se to objevuje taky-Neuplynul minimální časový interval pro možnost sebrat další fazole z kampaně Turistické známky - Ukrajina. Nechápu,proč se mi objevuje stále-Hledejte fazolku - je tam! A seznamte se s nedalekou zemí a lidmi, s nimiž máme spol
Ratt
Ratt26625.5.2018 11:04:59
0 proč se mi (atypicky) zobrazuje na fazolícha potom mi vypíše "Neuplynul minimální časový interval pro možnost sebrat další fazole z kampaně Turistické známky - Ukrajina. Další fazole můžete sebrat..."
Ladikk
Ladikk166OL23.5.2018 18:53:30
+1 Fazole ráno nebyla, teď už je.....