Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +95
Neutrální Neutrální 0 0 5
Negativní Negativní -0 -0 -1
  0 0 +94
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
tetička6
tetička6299PR11.01.2010 20:07:53
+1
Odpověď: Děkuji za hodnocení.
soví babička
soví babička1534MS05.01.2010 18:12:27
+1
Odpověď: Děkuji za hodnocení.
Božous
Božous32424.12.2009 8:07:22
+1 Krásné výrobky a moc hezké a přehledné stránky. +++
Odpověď: Děkuji, budu jen rád, když si něco nakoupíte :)
uipo
uipo6522.11.2009 8:27:18
+1 +++
Odpověď: Děkuji za hodnocení.
Olka32
Olka3229OL27.10.2009 17:02:41
+1 pěkné
Odpověď: děkuji za hodnocení
deny.kaja
deny.kaja25LI20.09.2009 18:11:19
+1 banner i ikonku jsem umístil na postoloprt.blog.cz. fazolky prosím poslat na deny.kaja@seznam.cz
Odpověď: díky za spolupráci a posílám za banner a ikonku 30 fazolek, pište ale prosím hodnocení ke správné kampani, děkuji
IRISSS
IRISSS712.09.2009 22:32:07
+1 irisss151@seznam.cz www.suprprachy.eu
Odpověď: hodnocení je v jiné kampani, ale posílám 30 fazolek za banner
sajmikova
sajmikova1421.08.2009 10:48:11
+1 já bych chtěla i tu týdení fazolku :(
Odpověď: nejdříve si u mně něco za fazolky kupte a budu mít fazolky i do této kampaně, před Vánocema týdenní fazolka bude, ale jak dlouho budu fazolky rozdávat záleží na tom, kolik jich u mně fazoláři utratí
C0rn3j
C0rn3j126.07.2009 13:00:50
+1 Zde napište text hodnocení
Odpověď: děkuji za kladné hodnocení
Pepa008®
Pepa008®161905.07.2009 8:08:57
0 skončeno - pozastaveno...
Odpověď: pozastavena je druhá kampaň, tato pokračuje a ikonka je hned kousek vedle ;)
Samanta
Samanta209MS25.05.2009 11:30:21
+1 díky za fazoli
Odpověď: já děkuji za hodnocení
sh33po
sh33po321.04.2009 13:15:40
+1 +
Odpověď: děkuji
pimpasek
pimpasek2MS25.03.2009 14:20:01
+1 super uz mam taky jednu dymku.
Odpověď: Děkuji za hodnocení, doporučuji navštívit i informační portál o tabácích do vodních dýmek Al Fakher ZDE ;)
moninka17
moninka177MS24.02.2009 10:04:03
+1 +
Odpověď: díky
amenufus
amenufus309.02.2009 12:14:45
+1 Díky, dobrá kampaň
Odpověď: Děkuji za hodnocení i návštěvu.
Guppy
Guppy81PA07.02.2009 19:30:36
0 Kampaň byla ukončena nebo pozastavena.
Odpověď: kampaň jede dál, jsou 2 kampaně, ale na týdenní sbírání nemám teď fazole, musí si někdo za fazole něco koupit, tohle je kampaň - jednorázová fazole, tak hodnoťte prosím příslušnou kampaň a ne jinou než sbíráte
Vejvarka
Vejvarka405KR07.02.2009 14:34:51
+1 dík
Odpověď: není zač
Pája77
Pája7723PR04.02.2009 14:42:18
+1 Dobrý den, banner jsem umístila na www.obrazky-mandaly.blog.cz. Fazolky prosím poslat na pavla.wagnerova@seznam.cz Díky a přeji mnoho spokojených zákazníků
Odpověď: Děkuji za spolupráci a posílám 20 fazolek. Přeji hezký den. Jen to hodnocení patří do druhé kampaně :)
MajklGT
MajklGT82JM26.01.2009 23:11:00
+1 Ok
Odpověď: díky
Frankiecze
Frankiecze225.01.2009 21:36:40
+1 Zde napište text hodnocení
Odpověď: díky