Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +1 +401
Neutrální Neutrální 0 0 45
Negativní Negativní -0 -0 -27
  0 +1 +374
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Kuzma
Kuzma1271PR08.05.2020 8:11:34
+1 Škoda,že není fazolka trochu častěji,přece jen 299 hodin je 12 a půl dne.
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. No, nám zatím stačí upozorňovat na nový článek jen takhle často. Ale vylepšili jsme to. Mívali jsme fazoli 1x za 14 dní. Mějte se fajn a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
dajana54
dajana5435MS06.04.2020 9:27:26
+1 dík za fazolku
Odpověď: Dobrý den. My také děkujeme. Richard Šimůnek, Melody Merkur (http://merkur.euweb.cz)
snížek
snížek33ZL03.04.2020 21:24:00
+1 1+++ děkuji za fazolku
Odpověď: I my děkujeme.
brde
brde702JM10.01.2020 12:49:08
+1 dík za fazolku
Odpověď: Také děkujeme.
divokej
divokej65501.06.2019 12:01:14
+1 Děkuji za fazoli +++
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. Omlouvám se, že se ozývám tak pozdě, ale nějak nám z Fazolí přestaly chodit notifikace o hodnoceních kampaně. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
stanos
stanos14301.06.2019 5:26:04
+1 Fazolka je zpět
Odpověď: Ano a my děkujeme za plusko. Omlouvám se, že se ozývám tak pozdě, ale nějak nám z Fazolí přestaly chodit notifikace o hodnoceních kampaně. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
PVD2
PVD235ÚS01.06.2019 1:05:13
+1 tak jak to má být...ale proč to nejde p.Michal Palán u Svet-zen.cz??
Odpověď: Dobrý den. Moc děkujeme za hezká slova i za plusko. Těší nás. Omlouvám se, že se ozýváme více než půl roku od Vašeho hodnocení kampaně, ale nějak nám přestaly z Fazolí chodit notifikace o hodnoceních kampaně. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
ferri
ferri433ÚS31.05.2019 22:57:46
+1 Dík...
Odpověď: Dobrý den. My také děkujeme za plusko, i když trochu opožděně. Nějak nám z Fazolí přestaly chodit notifikace o hodnocení kampaně. Mějte se fajn. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
Iriska
Iriska175OL31.05.2019 22:29:44
+1 Díky za rychlou opravu....
Odpověď: Dobrý den. My děkujeme za plusko, i když trochu opožděně. Nějak nám přestaly chodit notifikace o hodnocení kampaně. Mějte se hezky. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
vopis
vopis46PR31.05.2019 20:22:47
0 také jsem marně hledala
Odpověď: Dobrý den. My se moc omlouváme. Chyba byla na naší straně. Už by mělo být zase všechno v pořádku. Teď už si můžete pro fazolku přijít. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
Allcar
Allcar122KR31.05.2019 14:04:59
0 Nikde nic ...
Odpověď: Dobrý den. My se moc omlouváme. Chyba byla na naší straně. Už by mělo být zase všechno v pořádku. Teď už si můžete pro fazolku přijít. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
Hentai1966
Hentai196648PA31.05.2019 12:45:18
0 Obsah webu je fajn, ale inzerce na fazolích bez sbíracích fazolí v pořádku není.
Odpověď: Dobrý den. My se moc omlouváme. Chyba byla na naší straně. Už by mělo být zase všechno v pořádku. Teď už si můžete pro fazolku přijít. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
Mitka
Mitka226OL31.05.2019 7:50:49
-1 Taky jsem ji nenašla!
Odpověď: Dobrý den. My se moc omlouváme. Chyba byla na naší straně. Už by mělo být zase všechno v pořádku. Teď už si můžete pro fazolku přijít. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
Žaba
Žaba258ZL31.05.2019 0:07:34
-1 Asi se to tady stává zvykem, fazolka nikde.
Odpověď: Dobrý den. My se moc omlouváme. Chyba byla na naší straně. Už by mělo být zase všechno v pořádku. Teď už si můžete pro fazolku přijít. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
Ogar
Ogar273JM31.05.2019 0:05:17
0 Zajímavý články, ale fazolku jsem nenašel.
Odpověď: Dobrý den. My se moc omlouváme. Chyba byla na naší straně. Už by mělo být zase všechno v pořádku. Teď už si můžete pro fazolku přijít. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
smejko
smejko12215.10.2018 20:59:57
+1 +1 ďakujem za fazuľu
Odpověď: Tiež ďakujeme. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
Věrka50
Věrka504924.07.2018 5:29:27
+1 +++ děkuji
Odpověď: Dobrý den. My Vám také moc děkujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se fajn. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
skalis
skalis396MS04.07.2018 13:50:53
+1 Dík za fazolku
Odpověď: Dobrý den. My Vám také moc děkujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se fajn. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Marika2
Marika28204.06.2018 2:03:02
+1 dobré
Odpověď: Díky. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
cestovatelv
cestovatelv53218.03.2018 21:32:04
+1 děkuji za fazolku
Odpověď: Také děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)