Hodnocení prodejce

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +23
Neutrální Neutrální 0 0 3
Negativní Negativní -0 -0 -2
  0 0 +21
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Hentai1966
Hentai196648PA15.12.2017 7:13:18
0 Proč máte stále bloky v nabídce,když už jsou vyprodané?
Odpověď: Dobrý den. Tak to se moc omlouvám, to je moje chyba. Nějak jsem si nevšiml, že je tam množství nula. Blok vyprodaný nemáme. Když teď hned půjdete na web, tak si ho můžete koupit. Ale, bohužel, máme poslední. Černý. Ještě jednou se omlouvám. Richard Šimůnek
caerol
caerol77ZL14.12.2017 23:14:16
-1 Proč máte stále blogy v nabídce,když už jsou vyprodané? Celke mě to naštvalo :(
dajana54
dajana5435MS19.10.2017 13:40:23
+1
BAD69
BAD6953208.03.2016 20:59:20
+1
Ulika
Ulika202.11.2013 19:54:45
+1 souhlasím
Odpověď: Dobrý den. Moc děkujeme za hodnoceni. Mějte se krásně. Richard Šimůnek (www.cooker.euweb.cz)
smejko
smejko12211.09.2013 17:30:14
+1 +1
defdef
defdef11413.07.2011 12:25:21
+1 Klíčenky za fazole jsou hezké, neuvažujete o rozšíření sortimentu o USB flashdisky nebo paměťové karty do mobilů pouze za fazole?
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za kladné hodnocení kampaně. Bohužel, zboží, které jmenujete a přál byste si ho za fazole, je řádově dražší, než klíčenky. Není pro nás rentabilní prodávat ho za fazole. Ale chystáme za fazole jiné zboží. Např. DVD nebo ubytovací poukazy. Mějte se moc hezky a zachovejte nám přízeň. Richard Šimůnek
teta45
teta45727.12.2010 17:49:04
0 Dobrý
Odpověď: Díky. Richard Šimůnek
haník.k
haník.k93PR16.12.2010 20:16:38
-1 Nefunkční odkaz
Odpověď: Dobrý den. Máte pravdu. Když jsme stěhovali naše stránky na nový hosting, na tento odkaz jsme zapomněli. Už je to opraveno. Děkujeme za upozornění. Richard Šimůnek
alsaska
alsaska23528.01.2009 23:38:26
+1 Zde napište text hodnocení
Odpověď: Děkujeme Vám za plusíka. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
Bambína
Bambína148KA04.11.2008 6:58:26
+1 Super
Odpověď: Děkujeme za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
ostralka
ostralka2821.10.2008 18:40:45
+1 Zde napište text hodnocení
Odpověď: Děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Moc si ho vážíme. Richard šimůnek.
Ptonda
Ptonda208.10.2008 23:15:15
+1 bezva
Odpověď: Děkujeme za plusíka. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek
pipomorka
pipomorka236MS01.06.2008 12:37:57
+1 Dávám 3 +íčka.
Odpověď: Děkujeme Moc. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
Filip999
Filip999324.05.2008 14:24:56
+1 Dobry
Odpověď: Moc děkujeme. Richard Šimůnek
Honzulik
Honzulik166KA16.05.2007 20:25:34
+1 Plusika
Odpověď: Moc děkujeme za plusko. Mějte se fajn. Richard Šimůnek
koník
koník302.04.2007 14:07:20
+1 good je to fakt dobrý :)
Odpověď: Děkujeme za plusko. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
hofi
hofi29ÚS18.02.2007 21:31:15
+1 ok
Odpověď: Děkuji Vám za plusko. Přeji krásný den. Richard Šimůnek (www.cooker.virt.cz)
feferka
feferka24OL05.09.2006 19:40:59
+1 +++++super cd,přišlo rychle a je velmi pěkné,uklidnující
Odpověď: Děkuji za plusko. Jsem rád, že se Vám CD líbí. Díky za důvěru a těším se na další spolupráci s Vámi. Richard Šimůnek.
devilkin.pudsy
devilkin.pudsy10PA25.08.2006 11:18:47
+1 supr a jen za fazole..
Odpověď: Ano, snažíme se, pokud možno, vždy jen za fazole. Kampaně s podílem platby ve státní měně nejsou tak oblíbené. Jsme si toho vědomi. Děkujeme za plusko. Mějte se fajn. Richard Šimůnek
12