Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +147
Neutrální Neutrální 0 0 4
Negativní Negativní -0 -0 -6
  0 0 +141
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
LÁDINA
LÁDINA37321.11.2005 11:15:12
+1 Stránky jsou pěkné, až z toho mám žízeň!
Odpověď: Děkuji mnohokrát za plusko i za hezké hodnocení. jsem rád, že stránky působí, jak mají. Díky a přeji krásný den. Richard Šimůnek
ctitelka
ctitelka19VY15.11.2005 9:50:19
+1 dobrý
Odpověď: Děkujeme za kladné hodnocení. Richard Šimůnek.
Pfana
Pfana411LI01.10.2005 19:55:16
+1 zajímavé
Odpověď: Děkujeme za plusko. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek.
vertunka
vertunka6027.09.2005 19:36:05
+1 +
Odpověď: Díky! Richard Šimůnek
Vheliska
Vheliska672LI26.09.2005 23:03:39
+1 Pěkné stránečky
Odpověď: Moc děkujeme a přejeme krásný den. Richard Šimůnek
demonzlesa
demonzlesa7824.09.2005 7:52:03
+1 Hezké stránky, s obrovskou nabídkou automobilů - a k tomu bezplatná inzerce! To je co říct. A navíc fazolka každých 12 hodin! Super!!!
Odpověď: Moc děkujeme za plusko, i když jste asi klikl vedle. My automobily neprodáváme, ani neinzerujeme a fazolku dáváme jednorázově. U nás si můžete koupit třeba kamion nápojů. Mějte se fajn. Richard Šimůnek (www.napoje-sro.cz).
renda
renda372MS30.07.2005 12:16:37
+1 + zajímavá a bohatá nabídka, ikdyž já nejraději i podle hlasování RADEGAST
Odpověď: Děkuji Vám za plusko a přeji krásné prázdniny. Richard Šimůnek
Makytka
Makytka27JM29.07.2005 11:33:24
+1 Dobry
Odpověď: Děkuji. Richard Šimůnek
JARDA  ZEBRA
JARDA ZEBRA718.07.2005 16:30:11
+1 Tak jsem se konečně dostal tam kam jsem potřeboval ,docela dobrý stránky a anketa na pivo ... hlasoval jsem Budvar jsem z Budějc ale G . je lepší ..
Odpověď: Díky. Nemusíte mi věřit, ale také jsem hlasoval pro Budvar, i když jsem z Prahy a to protože ho mám rád a v Praze ho tak málo čepují! Přeji hezký den. Richard Šimůnek.
L.G.
L.G.817.07.2005 2:12:16
+1 Dostal jsem žízeň... :-) Je to fajn.
Odpověď: Díky. Rádi uhasíme. Richard Šimůnek
Best
Best17JM11.06.2005 7:45:07
+1 jjjjjjjjjj
Fixi
Fixi619JM31.05.2005 9:47:13
+1 Libi se mi :-)
Odpověď: Vy mně také. Moc děkujeme. Richard šimůnek
VanNistelrooy
VanNistelrooy39ZL27.05.2005 22:09:07
+1 Je to supr budete někdy dávat fazole pravidelně?? ale přesto dávám + protože máte dobré ceny
Odpověď: Dobrý den. Zatím pravidelné rozdávání fazolí neplánujeme. Jde nám o to upozornit návštěvníka na existenci našeho velkoobchodu a k tomu je jednorázová fazole naprosto dostačující. Moc Vám děkuji za kladné hodnocení a přeji hezký den. Richard Šimůnek
chiickii
chiickii18PR25.05.2005 16:43:11
+1 fakt bomba - fazole a ještě jsem mohla v anketě obhájit své oblíbené pivečko-GAMBRINUS =) jen tak dál a dávam +íka
Odpověď: Moc Vám děkujeme za nádherné hodnocení. Přeji hodně dobrého pivečka a krásný den. Richard Šimůnek.
Mellinka
Mellinka37OL17.05.2005 19:05:06
+1 Super, super, super!!Víc dodat nemůžu, moc děkuji za fazolku :))
Odpověď: Vy jste také super. Moc děkujeme za plusíka. Richard Šimůnek
pipka
pipka6119.04.2005 12:57:46
+1 plusko
Odpověď: Velice děkujeme. Richard Šimůnek
klaribo
klaribo75ÚS03.04.2005 14:22:38
+1 + sík :o) klaribo@atlas.cz
Odpověď: Díky, díky! Richard Šimůnek
Mullinka
Mullinka726.03.2005 14:19:18
+1 kladně
Odpověď: Děkuji. Richard Šimůnek
Taruška
Taruška187MS19.03.2005 10:19:40
-1 ...
Chibicka
Chibicka5909.03.2005 17:12:21
+1 stranky pekne ale fazoli malo
Odpověď: Moc Vám děkuji za kladné hodnocení. Dáváme pro nás nejekonomičtější počet fazolí a to asi opravdu není moc, to souhlasím. Až budeme mít jistotu, že se nám opakovaný sběr fazolí ekonomicky vyplatí, budeme dávat fazole pravidelně. Richard Šimůnek.