Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +147
Neutrální Neutrální 0 0 4
Negativní Negativní -0 -0 -6
  0 0 +141
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Aja11
Aja11119MS05.03.2005 19:46:06
+1 mohlo by toho být víc,ale díky
Odpověď: My také moc děkujeme. Richard Šimůnek
sweetberuska
sweetberuska62PR02.03.2005 20:42:29
-1 trapný je, že dáváte fazole jen jednorázově!!!!!!!!!!!!
Odpověď: Hmm, také bychom nemuseli dávat vůbec nic. A kolik dáváte Vy?
soví babička
soví babička1534MS26.02.2005 14:20:20
0 Všichni tady hlavně nabízejí zboží a chtějí prodávat.A přece přijali hru s F:,aby byla výhodná oboustranně.Vy Ani nestojíte za ---Bod.31.1.
Odpověď: Vaše hodnocení jsou poněkud jednotvárná. Ale ani já Vám nic nového nenapíši. Nabízíme zboží, chceme prodávat a prodáváme. Hru s fazolemi jsme přijali, proto jsme tady, na Fazolích.cz. Výhodná pro nás je, jestli i pro Vás, musíte posoudit Vy, ale když sem stále chodíte, tak asi i pro Vás. Nějaké body, a to dokonce i kladné, jsme už ale dostali. Mějte se fajn, Richard Šimůnek.
Niktoš
Niktoš468MS26.02.2005 10:42:59
+1 díky za fazuľku:) keby ste dávali častejšie, možno by ste boli v hodnotení aj lepší :)
Odpověď: Ano, i my to máme ověřeno. Velký počet kladných hodnocení je milý, ale naše hlavní priorita je prodej nápojů a ten s počtem kladných hodnocení moc nesouvisí. To máme také ověřeno. Rozhodně Vám za plusko ale moc děkujeme. Richard Šimůnek
eve_
eve_383KR20.02.2005 14:22:44
+1 + :-)
Odpověď: Moc děkujeme. Richard Šimůnek
Lenickaaa
Lenickaaa36KR15.02.2005 10:44:29
+1 Pekne, skoda jen, ze nam zmizly fazolky :[ Uvazujete o zmene? Jinak davam +++
Odpověď: Jak zmizly fazolky? Já bych řekl, že jsou stále na stejném místě. Teď jsem to kontroloval a sbírací ikonu jsem nalezl. Jakou změnu máte na mysli? O žádné moc neuvažujeme. Ale moc děkujeme za kladné hodnocení. Richard Šimůnek.
janouch
janouch7KR01.02.2005 7:38:00
+1 Hmmmmm
Odpověď: Díky. Richard Šimůnek
trpaslyk
trpaslyk8ÚS26.01.2005 23:01:36
+1 Máte moc hezké stránky, velmi přehledné a s příjemným designem. Ať se vám daří...
Odpověď: Velmi Vám děkuji za krásná slova. Moc si jich vážíme. Přeji krásný den. Richard Šimůnek.
Anyzka
Anyzka6OL28.12.2004 22:14:16
+1 pekny stranky
Odpověď: Moc děkuji a přeji hodně štěstí v příštím roce. Richard Šimůnek
janicka81
janicka81289VY26.12.2004 13:28:39
+1 přeji krásné vánoční svátky a hodně úspěchů v novém roce
Odpověď: My Vám také a moc děkujeme. Richard Šimůnek
dia
dia330.11.2004 14:09:32
+1 díky, že jste
Odpověď: To je moc krásně napsáno. Velmi Vám děkuji. Richard Šimůnek.
sussy
sussy27927.11.2004 9:41:11
+1 +
Odpověď: Velice děkujeme. Richard Šimůnek.
bezejmenej
bezejmenej7PR21.11.2004 15:17:13
+1 haha. Těch ceníků tam je víc. No, dávám plusko
Odpověď: Já myslím, že se to dá najít. Není těch ceníků zase tolik a účelem hry je, aby se návštěvník právě do těch ceníků podíval. Rozhodně Vám moc děkuji za kladné hodnocení a přeji hezký den. Richard Šimůnek.
jiriceknovacek
jiriceknovacek60PL10.11.2004 20:33:06
+1 docela dobrý
Odpověď: Velice Vám děkuji a přeji hezký den. Richard Šimůnek.
Lishticqua
Lishticqua378KR31.10.2004 21:11:10
+1 dobré stránky, škoda, že nedáváte fazolku častěji
Odpověď: Platí totéž, co jsem napsal níže. Ale velice Vám děkuji za plusko i za hezká slova. Richard Šimůnek.
karandachi
karandachi2222.10.2004 2:56:26
+1 jo jo na fazolky nejste moc stedre ale musim uznat ze tak obsahly cenik nawebu vidim snad poprve..
Odpověď: Děkuji za hezká slova. Víte, fazolovou kampaň využíváme k seznámení zákazníků s naší firmou. No a k seznámení stačí právě jedna návštěva. Není vyloučeno, že se za čas zase připomeneme novou kampaní. Richard Šimůnek.
Saidy
Saidy428ÚS11.10.2004 17:49:12
+1 Pěkná stránka
Odpověď: Děkuji za plusko i za hezká slova. Richard Šimůnek
sirkuk
sirkuk28ZL10.10.2004 19:20:08
+1 stranky sou pekde delane a prehledne asi ten kdo je delal tak ma rad modrou co :)? me se modra libi ... jen takovej malej napad co tak tam dat nejake obrazky napoju a firmy a tak to by si myslim ozivilo ..
Odpověď: Děkuji za kladné hodnocení i za náměty. Obrázků máme dost třeba na stránkách našich cenových akcí, např. Mattoni, nebo Magnesia (momentálně, bohužel, žádná neběží). Přeji hezký den. Richard Šimůnek - webmaster Nápojů-sro.cz.
carex
carex3410.10.2004 10:46:49
+1 Mohli byste fazoli davat casteji, jinak dobry.
Odpověď: Děkuji za plusíka, ale častější rozdávání fazolí zatím neplánujeme. Cílem naší kampaně je seznámit potencionální zákazníky s naší existencí a k tomu jednorázová fazolka stačí. Richard Šimůnek, webmaster Nápojů-sro.cz.
petra.prostejov
petra.prostejov2906.10.2004 15:30:59
+1 :-)
Odpověď: Děkuji. Richard Šimůnek