Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +147
Neutrální Neutrální 0 0 4
Negativní Negativní -0 -0 -6
  0 0 +141
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Riki
Riki310ÚS04.08.2016 8:31:36
+1 dík za fazuli
Odpověď: Také děkujeme. Mějte se fajn. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
irena1
irena112019.03.2016 15:01:38
+1 + děkuji za fazolku.Pěkné a zajímavé stránky +
Karambol
Karambol3519.02.2016 21:18:34
+1 Mockrát děkuji za fazolku a přeji mnoho zdaru.
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
Keisy
Keisy315.12.2015 12:49:52
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
Dunka
Dunka8001.12.2015 10:52:10
+1 Hezké a přehledné stránky.
Odpověď: Děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.zaakcniceny.cz)
Pavka
Pavka5818.09.2015 13:00:48
+1 Dobrý, no. A děkuji za fizulku
Odpověď: Dobrý den. My Vám děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Richard Šimůnek (http://zaakcniceny.cz)
Kylianpadlo
Kylianpadlo174VY14.09.2015 13:02:04
+1 ok
Odpověď: Dobrý den. My Vám děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Richard Šimůnek (http://zaakcniceny.cz)
Petr22.08.2015 12:18:41
+1 +++
Odpověď: Dobrý den. My Vám děkujeme za plus. Richard Šimůnek (http://zaakcniceny.cz)
Koletka
Koletka158KR15.07.2015 17:21:46
+1 +++
Odpověď: Dobrý den. My Vám děkujeme za plus. Richard Šimůnek (http://zaakcniceny.cz)
caerol
caerol77ZL15.07.2015 15:28:55
+1 Děkuji :)
Odpověď: Dobrý den. My Vám děkujeme za plus. Richard Šimůnek (http://zaakcniceny.cz)
Věrka50
Věrka504915.07.2015 6:23:24
+1 super ceny ++++
Odpověď: Díky. I za plusko. Richard Šimůnek (www.zaakcniceny.cz)
janajj
janajj5815.07.2015 6:14:03
+1 Bezva :-)
Odpověď: Dobrý den. My Vám děkujeme za plus. Richard Šimůnek (http://zaakcniceny.cz)
Alena15.07.2015 5:16:34
+1 +++
Odpověď: Dobrý den. My Vám děkujeme za plusko. Richard Šimůnek (http://zaakcniceny.cz)
cestovatelv
cestovatelv53214.07.2015 23:40:13
+1 dík za fazolku
Odpověď: Dobrý den. My Vám také děkujeme. Richard Šimůnek (http://zaakcniceny.cz)
moninka17
moninka177MS23.02.2009 11:47:04
+1 super
Odpověď: Dobrý den, moc Vám děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
renca25
renca25711.02.2009 6:20:37
+1 diik i ked jednorazovo
Odpověď: Dobrý den, děkujeme za plusko. Jestli věchno dobře dopadne, měli bychom tuto kampaň na jaře spustit jako čtrnáctidenní. :-) Mějte se pěkně.
amenufus
amenufus309.02.2009 11:55:05
+1 Díky, dobrá kampaň
Odpověď: Děkujeme za plusíka do kampaně. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
MajklGT
MajklGT82JM26.01.2009 23:09:44
+1 Zde napište text hodnocení
Odpověď: Děkujeme za plusko do kampaně. Mějte se bezva. Richard Šimůnek
Frankiecze
Frankiecze225.01.2009 21:50:37
+1 Zde napište text hodnocení
Odpověď: Děkujeme Vám za plus do kampaně. Mějte se fajn. Richard Šimůnek
74šmoulinka
74šmoulinka217.01.2009 12:51:35
+1 ok
Odpověď: Děkujeme Vám za plusko do kampaně. Přeji krásný den. Richard Šimůnek.