Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +147
Neutrální Neutrální 0 0 4
Negativní Negativní -0 -0 -6
  0 0 +141
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
gucacek
gucacek115.01.2009 18:23:27
+1 Hezké stránky..
Odpověď: Děkujeme za plusko i za hezká slova. Mějte se hezky. Richard Šimůnek.
upírka1977
upírka1977339ZL24.11.2008 20:01:36
+1 Děkuji je to super
Odpověď: Vy jste také super. Moc děkujeme za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek.
peliter
peliter210.11.2008 23:22:08
+1 Zde napište text hodnocení
Odpověď: Děkujeme za plusko. Mějte se fajn. Richard Šimůnek
MAJKYY
MAJKYY7PR06.11.2008 20:34:00
+1 +fazolky
Odpověď: Děkujeme Vám za kladné hodnocení. Richard Šimůnek
faska
faska125.10.2008 22:24:17
+1 good
Odpověď: Děkujeme za plusko do kampaně. Richard Šimůnek
JanaJanička
JanaJanička2210.10.2008 13:22:39
-1 jak mi to může psát že ji mám připsanou když nemám !!!!!!!!!
Odpověď: A víte to jistě? My už tuhle kampaň provozujeme řadu let. Třeba jste fazolku sebrala hodně dávno a nepamatujete se. Mějte se fajn. Richard Šimůnek
Ptonda
Ptonda208.10.2008 22:16:14
+1 Zde napište text hodnocení
Odpověď: Děkujeme Vám za kladné hodnocení kampaně. Richard Šimůnek
Samuraj84
Samuraj84565PA07.09.2008 18:16:13
+1 ++++
Odpověď: Děkujeme za kladné hodnocení. Mějte se hezky. Richard Šimůnek.
růže5
růže5109606.09.2008 17:16:27
0 0
IvetaD39
IvetaD3922729.08.2008 18:50:23
+1 Ďakujem za fazulku.
Odpověď: My Vám také děkujeme. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
Rodniik
Rodniik216.08.2008 16:04:01
-1 nejde
Odpověď: Dobrý den, pane Vodičko. Pravděpodobně se jednalo o nějakou momentální indispozici serveru. Teď (20.8.2008 15:50 hod.) jsem to zkoušel přímo z odkazu na Fazolích a už to jede. Děkujeme za upozornění. Richard Šimůnek
LionLady
LionLady1426.07.2008 8:58:48
+1 Děkuji za fazolku. Pěkné stránky. Krásný víkend
luca326
luca3262923.07.2008 13:18:17
+1 super
Odpověď: Děkujeme za plusko. Mějte se fajn. Richard Šimůnek
Slotr.men
Slotr.men104.07.2008 10:52:04
+1 Děkuji za Fazole
Odpověď: Dobrý den, my Vám také děkujeme za plusko do kampaně. Přeji Vám krásný den. Richard Šimůnek.
Leona20
Leona206JM20.06.2008 13:15:05
+1 díky za fazolku a PS: kozel je nejlepší:)
Odpověď: Dobrý den. Souhlasím, i když v anketě to vychází jinak. :-) Přeji krásný den. Richard Šimůnek.
Darcynka
Darcynka1120.02.2008 14:51:28
+1 moc pěkné stránky. škoda je jste jednorázový.
Odpověď: Moc děkujeme za hezká slova. Účelem naší kampaně je seznámit sběratele fazolek s tím, že existujeme a k tomu nám jednorázová kampaň zatím stačí. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
Osuška
Osuška75ÚS10.02.2008 14:46:48
+1 díky +++
Odpověď: Také děkujeme. Mějte se fajn. Richard Šimůnek.
Studánka
Studánka146KR24.01.2008 16:24:54
+1 děkuji
Odpověď: Dobrý den, my Vám také děkujeme za plusko do kampaně. Mějte se pěkně. Richard Šimůnek
Mamutinka
Mamutinka38126.09.2007 20:35:08
+1 +++
Odpověď: Děkujeme Vám za kladné hodnocení. Mějte se fajn. Richard Šimůnek
PETRUŠ
PETRUŠ267ÚS18.09.2007 22:34:56
+1 +ík pro vás,děkuji za fazolku
Odpověď: Děkujeme za plusko. Mějte se prima. Richard Šimůnek