Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +147
Neutrální Neutrální 0 0 4
Negativní Negativní -0 -0 -6
  0 0 +141
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Delfa
Delfa902.09.2007 13:43:20
+1 +++
Odpověď: Moc Vám děkujeme za kladné hodnocení. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
Makinka
Makinka7MS26.08.2007 12:31:47
+1 ++++++++
Odpověď: Dobrý den, děkujeme za plusko do kampaně. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
TatrankaA
TatrankaA6ZL18.08.2007 15:35:57
+1 hezké stránky, hezká fazolka, jezký den :)
Odpověď: Hezký den. Děkujeme za plusko do kampaně. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
fazolka123
fazolka123306JM22.06.2007 7:51:54
+1 Pěkné stránky,přeji hodně štěstí v přemlouvání a snad budou fazolky častěji,dávám plusko +
proslunecko
proslunecko12111.06.2007 14:50:40
+1 + díky za fazolku. a Gambáč vede !!!
Odpověď: Gambáč je Váš favorit? Děkujeme za plusko do kampaně. Přeji pěkný den. Richard Šimůnek
ramoha
ramoha281LI30.03.2007 4:59:50
+1 pěkné
Odpověď: Děkujeme za plusko do kampaně. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
Nelča
Nelča53MS16.03.2007 12:19:17
+1 Pěkné stránky,dávám Vám plusko a děkuji za fazolku.
Odpověď: My také děkujeme. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
katy.2
katy.2650OL25.02.2007 21:37:45
+1 +
Odpověď: Děkujeme Vám za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
Hanka
Hanka441JM28.12.2006 6:40:11
+1 Plus a díky za fazolku
Odpověď: Díky, kladných bodů si moc vážíme. Mějte se fajn. Richard Šimůnek
mikyfred
mikyfred3084OL23.09.2006 1:05:50
+1 ..dávám +
Odpověď: ..a my za něj moc děkujeme. Richard Šimůnek
Baruska69
Baruska6959MS25.08.2006 11:20:08
+1 bara.geba@inmail.cz super stranečky :))) jen škoda že je jednorázová fazolka
Odpověď: Dobrý den. Moc děkujeme za plusko. I mě mrzí, že je kampaň jen jednorázová, ale jede jen na webmasterovy náklady. Majitele firmy se mu nedaří přesvědčit, že zařazení do systému Fazole.cz může velkoobchodu přinést nějaký užitek. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
pegy...
pegy...9905.08.2006 16:04:40
+1 škoda,že neděláte víc akcí pro fazolkáře.petra.gablovska@seznam.cz
Odpověď: Kdyby bylo na mně (webmasterovi), udělal bych fazolových akcí spoustu, ale majitel velkoobchodu stále nějak nevěří, že je to k něčemu. Bohužel. Děkujeme za plusko a přejeme krásný den. Richard Šimůnek
Jelena
Jelena21ZL30.07.2006 15:56:43
+1 ok.líbí se mi,jenom mi chybí ta hospůdka...abych si u vás mohla objednat... spol.jelena@centrum.cz
Odpověď: No jo, s hospůdkou je problém. My neobchodujeme se sudovým pivem. Ale hospůdek, které od nás berou lahváče, je hodně. Díky za plusko. Mějte se pěkně. Richard Šimůnek.
xena2
xena2754MS22.07.2006 19:28:39
+1 Moc pěkné stránky.
Odpověď: Děkujeme. Richard Šimůnek
gapa
gapa13ÚS21.07.2006 21:04:17
+1 Zajímavá stránka a myslím, že ji ještě navštívím
Odpověď: Děkujeme za kladné hodnocení a na Vaši návštěvu se budeme těšit. Richard Šimůnek.
--ANGEL--
--ANGEL--8ÚS16.07.2006 19:02:07
+1 je to super tasmania@centrum.cz
Odpověď: Děkujeme. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek.
zzuzzka30
zzuzzka30222LI14.07.2006 22:41:52
+1 Supr........
Odpověď: Děkujeme za uznání i plusko. Moc jste nás potěšila. Přeji krásný den. Richard Šimůnek
Nikol_xxx
Nikol_xxx714.07.2006 9:10:25
+1 uhnj
Odpověď: Nejsem si jist, zda jsem přesně pochopil text, ale v každém případě Vám mnohokrát děkuji za plusko a přeji nádherný den. Richard Šimůnek
Kuzma
Kuzma1269PR13.07.2006 0:42:43
+1 Díky za fazolku a pěknou nabídku nápojů.
Odpověď: Děkujeme také a přejeme krásný den. Richard Šimůnek
dulinka
dulinka24010.07.2006 19:03:18
+1 přehledné,vkusné, prostě super:-)nemám výhrad:-)
Odpověď: Děkujeme Vám za krásná slova, kterých si vážíme. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek