Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +147
Neutrální Neutrální 0 0 4
Negativní Negativní -0 -0 -6
  0 0 +141
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Buločka
Buločka1216.06.2006 19:52:41
+1 OK fajn weissovalenka@seznam.cz
Odpověď: Děkujeme velice za plusko a přejeme hezký den. Richard Šimůnek
smogiczek
smogiczek6ZL21.05.2006 14:02:06
+1 pekny ,. smogiczek@inmail.cz
Odpověď: Moc Vám děkujeme za plusíka. Přeji krásný den. Richard Šimůnek
OlaSm
OlaSm204MS19.05.2006 12:51:14
+1 Dík za fazolku
Odpověď: My také děkujeme za plusko do hodnocení. Přeji krásný den. Richard Šimůnek.
Dajka
Dajka614.05.2006 18:55:56
+1 je to výborné
Odpověď: Děkujeme. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek
Měsíční modul
Měsíční modul4601.05.2006 18:44:18
-1 když kliknu na jine oddeleni stranky tak se otevre nova stranka
Odpověď: No, to je standardní otevírání odkazů v nových oknech prohlížeče. To my víme. Vy jste to ještě nikde neviděla? Je otázkou, co je lepší. Vytváříme stránky takto úmyslně, když Vás zaujme nějaký odkaz na stránce, abyste na něj mohla kliknout bez rizika, že se na původní stránku už nevrátíte a zapomenete, že jste tam něco chtěla. Ale je-li to rušivé, nebo jinak nepříjemné, je maličkost to změnit. Richard Šimůnek
Isisinka
Isisinka66OL27.04.2006 13:31:13
+1 moc fajn stránky...přehledné,super sortiment za super ceny...:)
Odpověď: Díky za hezké hodnocení. Vážíme si ho. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek
Jamina
Jamina20PA23.04.2006 22:26:45
+1 Skvělý přehled nápojů a cen,určitě si zde každý dobře vybere!☻☻
Odpověď: Děkujeme za hezká slova chvály. Vážíme si jich. Richard Šimůnek
Jadonio
Jadonio62ZL04.04.2006 13:36:38
+1 Rozhodne prijemna prezentace obchudku s napoji. Prehledne, ciste, prijemne. Moc se mi libi barevna uprava a celkove tonovani do svetle modre. Pri prohlizeni mam pocit, ze u Vas svou zizen opravdu uhasim. Pripominku, bych mel snad jen k tomu, ze se od
Odpověď: Děkujeme Vám za krásné hodnocení. Bohužel, webmaster Fazolí dává velmi málo prostoru hodnotitelům kampaní, takže to nejdůležitější, Vaše připomínka, kterou bychom se skutečně rádi dozvěděli, se do textu již nevešla, a fazolový formulář se ani neobtěžuje o tom pisatele informovat. Už jsem to administrátorům Fazolí vytýkal, ale v poslední době nereagují vůbec na nic. Takže budu rád, když nám svou připomínku pošlete třeba e-mailem na adresu: cooker@atlas.cz. Ještě jednou děkuji a přeji krásný den. Richard Šimůnek.
kamva
kamva48MS29.03.2006 12:23:16
+1 ok
Odpověď: Díky moc za plusko. Přeji krásný den. Richard Šimůnek.
M@rť@s
M@rť@s34PL20.03.2006 10:05:26
+1 máte pěkné stránky, modrá je dobrá, ale hlavně jsou také o tom nejdůležitějším, co češi mají, o pivě...........
Odpověď: Díky za plusko a pivu zdar. Mějte se fajn. Richard Šimůnek
Legolaz
Legolaz20MS16.03.2006 12:08:21
+1 Muslím že tyto stránky jsou velmi dobré.
Odpověď: Děkujeme Vám za hezká slova i za plusko. Přeji krásný den. Richard Šimůnek
elinka
elinka29VY03.02.2006 16:50:46
+1 super stránky zasloužily by si víc+
Odpověď: Děkujeme za krásná slova i za to plusko. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
Gonita
Gonita5231.01.2006 22:17:55
+1 opravdu moc pěkné :-)
Odpověď: Moc Vám děkujeme za krásná slova i za plusko a přejeme hezký den. Richard Šimůnek
Myhy
Myhy14MS29.01.2006 13:40:26
+1 very good
Odpověď: Děkujeme za kladné hodnocení kampaně, kterého si vážíme, a přejeme krásný den. Richard Šimůnek.
saves
saves2928.01.2006 18:22:07
+1 ++
Odpověď: Děkujeme za plusko a přejeme krásný den. Richard Šimůnek
žorž
žorž28PR24.01.2006 7:32:32
+1 mete dobrou kampan
Odpověď: Děkujeme za hezká slova a plusko. Richard Šimůnek
kačka :))
kačka :))615.01.2006 19:40:49
0 pohoda
Tapinka
Tapinka20PR11.01.2006 19:11:12
+1 a abych okomentovala vaši kampaň: dobrý
Odpověď: Toš vítejte mezi fazoláři. Ať Vám rychle přibývají fazolky. Více informací rádi poskytneme, jen jste nespecifikovala zda si žádáte více informací o fazolích a fazolovém serveru, nebo o našem nápojovém webu. Každopádně Vám moc děkujeme za kladné hodnocení naší kampaně a přejeme Vám krásný den. Richard Šimůnek
T1003
T1003701.01.2006 13:54:38
+1 je to dobry! :)
Odpověď: Děkujeme za plusko. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek.
Arwen
Arwen7003.12.2005 18:21:19
+1 +
Odpověď: Děkujeme Vám za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek