Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +152
Neutrální Neutrální 0 0 8
Negativní Negativní -0 -0 -10
  0 0 +142
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
lucikk
lucikk32PL15.02.2005 16:52:35
+1 dobrý
Odpověď: I Vám moc děkujeme za plusíka. Richard Šimůnek
soví babička
soví babička1534MS10.02.2005 15:59:53
+1 Jste dobří,s výborným nápadem.Skvěle zpracovanými stránkami.JEN pranýřujte HYJENY společnosti,které žerou dobré lidi za živa.Měli by vědět o Vás i lidé,kteří nejsou zúčastnění fazolkové mánie.!!***Díky***
Odpověď: I já Vám děkuji a přeji hezký den. Richard Šimůnek
Masajda
Masajda520ÚS10.02.2005 1:29:13
+1 +++++++++++++++++
Odpověď: Moc děkujeme. Richard Šimůnek
12HONZA12
12HONZA126PA31.01.2005 14:07:22
+1 Narozky!!
Odpověď: A kdo je má? Díky za plusko. Richard Šimůnek
zdenál
zdenál36817.01.2005 9:15:49
-1 Bohužel, fazolka nic nepřipisuje, přeskakuje to na jiné stránky!
Odpověď: Problém bude nejpíše u Vás, pane Stoffere. Jednak jsem to teď kontroloval a fazoli to připsalo, a druhak připsáno bylo jen za dnešek do této chvíle (13,25 hod.) 49 fazolí. Netuším, co mohlo být příčinou Vašeho neúspěchu při pokusu sebrat si fazoli. Richard Šimůnek.
Laraka
Laraka59115.01.2005 13:15:49
+1 fajn stranky aj napoveda je super, jen tak dal
Odpověď: Děkuji za hezká slova a přeji hezký den. Richard Šimůnek
brde
brde700JM10.01.2005 18:44:09
+1 Dík za fazolku a za to, že upozorňujete na podvodníky. Je jich až přezpříliž a obyčejný človíček lehko naletí, čemuž jse svědky skoro denně.
Odpověď: Moc děkuji za hezké hodnocení. Bohužel, myslel jsem, že zmůžeme více, než jen konstatovat, že podvedení klienti nic nedostanou. Díky, Richard Šimůnek
Anyzka
Anyzka6OL28.12.2004 22:15:19
+1 pekne a zajimave
Odpověď: Děkuji a přeji hodně zdraví v příštím roce. Richard Šimůnek
Liduska
Liduska1218.12.2004 15:47:27
+1 díky =)
Odpověď: Moc děkuji a přeji hezký den. Richard Šimůnek
Mužíček
Mužíček7417.12.2004 13:29:53
+1 Rozhodně vysoce užitečné stránky. Je třeba lidi varovat před nebezpečími, která jim v drsném prostředí tržní ekonomiky hrozí.
Odpověď: Moc děkuji za krásné hodnocení a uznání. Přeji Vám hezký den. Richard Šimůnek.
janicka81
janicka81289VY11.12.2004 20:33:17
+1 hezké stránky ++ a hezké počtení +++,škoda,že máte tak málo bodů a děkuji za fazolky :)
Odpověď: Já také moc děkuji za krásná slova a přeji hezký den. Richard Šimůnek
marťásek
marťásek2025PA30.11.2004 11:45:16
0 díky za odpověď, pořád to nefunguje, ale je možné, že chyba je zřejmě u nás, protože mě nejde ani camille, které je na podobné adrese jako vy. Díky moc ;)
sussy
sussy27927.11.2004 9:51:01
+1 +
Odpověď: Velice děkujeme. Richard Šimůnek
růže5
růže5109624.10.2004 13:51:04
+1 zajímavé informace
Odpověď: Děkuji za hodnocení. Snad tyto informace aspoň trochu přispěly k tomu, aby se ani Vám nic podobného v budoucnu nestalo. Richard Šimůnek
karandachi
karandachi2222.10.2004 3:03:58
+1 parada...doufam ze do sekce kde jsem fasoli uloupila nebudu mit nikdy duvot prizpivat:))
Odpověď: Souhlasím. Také bych Vám to nepřál. Richard Šimůnek
Saidy
Saidy428ÚS11.10.2004 17:50:20
+1 Výborné stránky
Odpověď: Moc děkuji za kladné hodnocení i za krásná slova. Přeji hezký den. Richard Šimůnek.
Danca79
Danca795605.10.2004 16:57:02
+1 Vyborna kampan. Informace jak nenaletet podvodnikum se vzdycky hodi!
Odpověď: Díky, přeji hezký den. Richard Šimůnek.
MAD0NNA
MAD0NNA401.10.2004 10:15:07
+1 Velmi prijemny design stranek,+diky za fazolku:)
Odpověď: Děkuji za krásná slova. Přeji hezký den. Richard Šimůnek.
twinnynka
twinnynka15ZL16.09.2004 14:56:43
+1 Chtěla bych vás pochválit,moc se mi tu líbí a už mám super logo na mobilu a to sem tu teprve po druhé
Lleonnka
Lleonnka50VY07.09.2004 20:59:46
-1 Pod kterou carou?
Odpověď: Přiznám se Vám, že vůbec netuším, na co se ptáte. Prosím, upřesněte svůj dotaz, abych se dozvěděl čím jsme Vás rozzlobili, že jste dala mínus. Zkusím to napravit. Děkuji. Richard Šimůnek.