Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +152
Neutrální Neutrální 0 0 8
Negativní Negativní -0 -0 -10
  0 0 +142
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
brus
brus311.07.2011 14:10:31
0 jde to
Odpověď: To jsme rádi. Díky. Richard Šimůnek
kavalír
kavalír627.06.2011 8:13:17
+1 bezva
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. Richard Šimůnek
culka
culka2026.06.2011 19:48:50
+1
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. Richard Šimůnek
boda76
boda763JM27.05.2011 2:10:06
+1 oki
Odpověď: Děkujeme za kladné hodnocení. Richard Šimůnek
Galadrielinka
Galadrielinka13ÚS17.05.2011 17:16:52
+1
Odpověď: Díky za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
Jesteros
Jesteros3120.04.2011 9:01:35
+1
Odpověď: Děkujeme za plusko. Richard Šimůnek
PodzimoslawPiwendorf
PodzimoslawPiwendorf311.04.2011 18:45:40
+1 :)
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za kladné hodnocení. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
Jester15
Jester15301.04.2011 23:25:06
+1 Díky za fazolku :)
Odpověď: Dobrý den. My Vám také děkujeme. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
mišulka1
mišulka11121.03.2011 22:20:23
+1 Bohužel nevím, proč nelze stránku otevřít...:-( Můžete mi poradit? Ale protože ostatním jde, dávám plusík Nepovolený přístup! Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index
Odpověď: Dobrý den. Já jsem to teď zkoušel přímo z Fazolí v prohlížeči Internet explorer a funguje mi to. Možná to byla nějaká momentální indispozice serveru. Zkuste to, prosím, ještě jednou. A moc děkujeme za plusko i když jste fazolku nedostala. Richard Šimůnek
marianaant
marianaant129JM20.02.2011 22:08:40
0
nikpat
nikpat611.02.2011 13:28:33
+1 Velmi "pěkné" počteníčko. Myslím, že tyto řádky jsou a budou velkým přínosem pro lidi, kteří nechtějí naletět.
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za hezká slova a plusko do kampaně. Snad budete mít pravdu. Mějte se pěkně. Richard Šimůnek
evka40
evka401228.01.2011 18:23:37
+1
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme Vám za kladné hodnocení. Mějte se hezky. Richard Šimůnek
Pejsek2
Pejsek2807.01.2011 10:33:11
+1
Odpověď: Děkujeme za plusko. Mějte se fajn. Richard Šimůnek
zrzavá Peggy
zrzavá Peggy27PR16.12.2010 12:21:53
+1
Odpověď: Dobrý den. Velice Vám děkujeme za kladné hodnocení kampaně. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek
paul1995
paul1995225.11.2010 23:33:08
+1
Odpověď: Moc děkujeme za plusko. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek
Pochod
Pochod711JM14.11.2010 12:50:27
-1 Neuplynul minimální časový interval pro možnost sebrat další fazole z této kampaně (N Á P O J E, s.r.o.).
Odpověď: Dobrý den. Nám se nějak pomíchaly sbírací ikony. Netuším, jak se nám sbírací ikona z Nápojů dostala do této kampaně. Už jsme to ale opravili a mělo by to být v pořádku. Děkuji za zprávu. Richard Šimůnek
u
u3214.11.2010 11:57:06
-1 "Neuplynul minimální časový interval pro možnost sebrat další fazole z této kampaně (N Á P O J E, s.r.o.)." Proč se mi to tu tedy stále zobrazuje? ]:-[
Odpověď: Dobrý den. Nám se nějak pomíchaly sbírací ikony. Netuším, jak se nám sbírací ikona z Nápojů dostala do této kampaně. Už jsme to ale opravili a mělo by to být v pořádku. Děkuji za zprávu. Richard Šimůnek
Jilyan
Jilyan17JM12.11.2010 17:38:56
-1
Odpověď: Dobrý den. Škoda, že jste nám nenapsala proč nám za kampaň dáváte mínus. Třeba bychom důvod mohli napravit. Mějte se pěkně. Richard Šimůnek
HankaV
HankaV77519.08.2010 13:55:30
+1 plus
Odpověď: Děkujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
sobocz
sobocz301.05.2010 18:31:59
+1 +
Odpověď: Dobrý den, moc Vám děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Mějte se hezky. Richard Šimůnek