Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +1 +1029
Neutrální Neutrální 0 0 71
Negativní Negativní -0 -0 -25
  0 +1 +1004
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
brde
brde702JM15.05.2019 7:45:54
+1 dík za fazolku
Magda Magdalena
Magda Magdalena11MS21.03.2019 6:44:01
+1 nemám fazolku
cibulinecka
cibulinecka7416.03.2019 22:17:35
+1 dávám + +++
Oloušek V.
Oloušek V.81ÚS04.03.2019 23:32:20
+1 Děkuji za fazolku.
dadag
dadag710.02.2019 22:48:16
+1 Ďakujem za fazuľku
Miguel 23
Miguel 23229.12.2018 8:36:30
+1 Supeer
světská
světská21KR01.12.2018 1:01:06
+1
tsetseg
tsetseg205.11.2018 18:16:36
+1
dajana54
dajana5435MS08.08.2018 11:39:38
+1 Já fazolku bez problémů našla.
divokej
divokej65610.03.2018 11:57:46
-1 5.den bez odezvy
Odpověď: Pracovník, který má na starosti web a tedy i řešení tohoto problému bude ještě několik dnů nepřítomen. Nemáme jinou možnost, jak věc vyřešit. Stalo se to poprvé za cca 10 let, kdy jsou naše fazole denně fazolářům k dispozici.
lgp626
lgp626191PL10.03.2018 9:18:48
-1 Zajímavé stránky, ale sbírací políčko nefunguje. ;~<
Kuzma
Kuzma1272PR10.03.2018 8:53:59
-1 Ani po 5ti dnech se nic neděje,nikdo kampaň neopraví,ani neodstraní.....
1112
1112311PL10.03.2018 8:04:58
-1 Pozor! Jedná se o klamavou reklamu. Fazole není. Neklikat
Odpověď: Zřejmě nemáte pojem o tom, co je to klamavá reklama a co je technická závada. Doporučujeme nastudovat si zákon.
u
u3209.03.2018 9:06:38
-1 nejsou fazole = nejsou kliky
srdíčko
srdíčko95ÚS08.03.2018 21:04:21
-1 ??? Aktuální hodnocení od 6.3.2018 někdo maže... a fazolka už 3.den stále není (kdopak ji asi odstranil??) a KDY BUDE NAPRAVENA CHYBA...Kampaně i fazolky jen ubývají, škoda, moc ráda jsem četla i hodnotila.
Ladikk
Ladikk166OL08.03.2018 7:21:45
-1 3 dny nic...
Hentai1966
Hentai196648PA07.03.2018 20:10:31
-1 Už druhý den fazolka není. Hodnocení nikdo zainteresovaný asi nečte. Stejný problém s fazolí mají i další inzerenti, kterým spravuje web DIS MEDIA s.r.o.
opice1956
opice1956305PR07.03.2018 18:57:06
-1 není... stále není... tak také měním hodnocení na mínus
Rmii
Rmii144607.03.2018 18:28:50
-1 Fazolka nikde není :-(
Ogar
Ogar273JM07.03.2018 15:41:46
-1 Odkaz na fazolku je bez fazolky. :-(