Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +116
Neutrální Neutrální 0 0 10
Negativní Negativní -0 -0 -11
  0 0 +105
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
imodium
imodium88KR16.03.2007 9:20:44
+1 mam vaši reklamu na http://hippik.ada.sblog.cz/ a muj fazolkový mail je HA.D@inMail.cz předem dík za fazolky
Odpověď: díky, posílám 15 fazolek
Arachod
Arachod89ZL15.03.2007 10:19:55
+1 ikonka umístěna na www.tiple.cz Email: arachod@inmail.cz Fazole došli ještě stejný den po vložení ikony +++++++ děkuji
Siki*
Siki*408.03.2007 16:58:05
+1 odkaz je umísten na www.sikitin-blogisek.blog.cz a email je: siksna@centrum.cz děkuju za f!!
Odpověď: f poslány
hernajs
hernajs225KR21.02.2007 17:44:10
+1 odkaz je umístěn na www.hernajs.webgarden.cz a fazolový email je hernajs@inmail.cz
nelissy
nelissy14ZL08.02.2007 8:53:22
+1 odkaz umístěn na www.nelissy.blog.cz-a fazolovy mail je nelissy@seznam.cz
Tomaso
Tomaso63KR31.01.2007 20:55:40
+1 odkaz umístěn na http://www.delekta.wz.cz email: lukasoalkaso@centrum.cz
Skippy23
Skippy2312MS02.01.2007 9:31:18
+1 www.crs.tym.cz a mail CepekL@seznam.cz
Kájík
Kájík114PR01.01.2007 23:38:26
+1 :)
kouri
kouri15527.12.2006 17:32:01
+1 +++
Randáček
Randáček327.12.2006 17:14:17
+1 stejné problémy, jako u předešlé autorky
kocourekpeta
kocourekpeta415PL26.12.2006 19:17:37
+1 http://petr-esquire.webpark.cz , fazolový mail: kocourekpeta@centrum.cz
zdenál
zdenál36825.12.2006 16:45:41
-1 Už zase nejde zobrazit stránka
Odpověď: Všem se omlouváme, ale webhosting má výpadky, už sakra dlouho :(. Bohužel s tím teď nic nenaděláme... alespoň potom do kampaně dáme víc fazolí
surdo
surdo626KR25.12.2006 16:37:29
0 opakovaně stránka nelze zobrazit
LÁDINA
LÁDINA37323.12.2006 0:17:58
+1 Dlouho jsem ji hledala, ale už jí mršku mám, díky
Alena22.12.2006 18:40:12
+1 +++
Bojda
Bojda1359PA22.12.2006 17:52:08
+1 dík za fazolku
alien2
alien22228.11.2006 21:41:57
+1 pěkné
Mikina36
Mikina36610.11.2006 19:48:10
+1 ++
soví babička
soví babička1534MS07.11.2006 14:36:37
-1 VAŠE ZADÁNÍ :
Umístěte odkaz na svůj web!(ne faz. vizitku)!
JE TO POHRDÁNÍNA NAŠEM SERVERU reklamu máte~~ale proč ??????????
Odpověď: Jaké pohrdání? je to prostě zadání kampaně, které musí být výhodné pro obě strany a fazolová vizitka pro nás výhodná není (stejně jako některé stránky), ale ani tomu se nebráníme. Můžeme za to dát třeba jen 5 fazolí, ale netvrdíme že některá faz. vizitka není lepší než nějaká stránka... Připravujeme i jiné kampaně kde si na své přijdou i další..
Kikus14
Kikus14505.11.2006 20:17:44
+1 ikonku jsem umístila hned nahoře:www.sjuperblog.blog.cz a můj fazolový mail je:elffinka1@seznam.cz Děkuju