Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +116
Neutrální Neutrální 0 0 10
Negativní Negativní -0 -0 -11
  0 0 +105
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
zrzavá Peggy
zrzavá Peggy27PR16.12.2010 12:22:54
+1
rtep
rtep11502.10.2010 12:50:36
+1 +
speedy89
speedy896LI16.09.2010 8:27:26
+1 dekuji za fazolku a preji hezky den :)
Marthinka
Marthinka4116.08.2010 21:46:17
+1 odkaz na http://1chicquitka1.sblog.cz/ , 1chicquitka1@seznam.cz
Zuzura
Zuzura13PL22.07.2010 7:13:15
0 Ráda bych umístila odkaz na mých stránkách, ale bohužel na mé stránky nejde vkládat HTML... Škoda...
JSM
JSM515KR06.06.2010 14:47:08
-1 old icon :-(
carex
carex3406.06.2010 11:24:44
-1
neil05
neil05227.03.2010 1:18:51
+1 f
pp
pp84902.03.2010 21:43:15
-1 od 21. ledna dodns jste tady měli vzkaz, kde je odkaz na Váš web. Dodones nemám fazole, odkaz jsem smazal. tato kampaň je neseriózní.
stnina
stnina816.02.2010 13:07:59
+1 dobry.mlatst@seznam.cz
martuskaX
martuskaX1228.01.2010 12:08:17
+1
zajicek
zajicek183ÚS26.01.2010 12:48:38
+1 +
duffmen147
duffmen147104.01.2010 12:46:51
+1 ..
michálek amik
michálek amik42ZL10.07.2009 9:01:02
+1 Umístil jsem na jeden ze svých webů ( Http://michal.zapik.cz ) textový odkaz na váš web... Fazolový účet mám misa.kz2@centrum.cz Ps.odkaz je v menu nalevo
brigady.home
brigady.home4JM08.07.2009 9:20:47
+1 Umístila jsem na www.lavigne-atd.blog.cz . Můj fazole účet je brigady.home@seznam.cz . Předem děkuji za převod fazolí :)
laskonka2209
laskonka220914PR17.06.2009 20:08:03
+1 díky za nabídku určitě-využiji
sazicka1122
sazicka112262PR10.06.2009 8:54:20
+1 Ikonku jsem umístila na stránky
Fire33
Fire33407.06.2009 17:36:36
+1 Zde napište text hodnocení
Vydrysek
Vydrysek8MS10.05.2009 13:31:05
-1 Dobrý den, umístila jsem dokaz zde: http://vzorky.zdarma.sblog.cz/ ( na úvodní stránce-jako článek + odkaz mezi bannery vlevo) a na http://piperphoebepaige.blog.cz/ taktéž mezi bannery vlevo a na hlavní stránce jako článek.E-mail: V.Kolcarova@seznam.
Soňulee =P
Soňulee =P421.02.2009 19:50:19
+1 dobrý den,umístila jsem textový odkaz a ikony na mé stránky.textový odkaz a jednu ikonu najdete vlevo v rubrice Odkazy a pak ještě jednu ikonu vlevo v menu dole.adresa: www.my-stranky.blog.cz / e-mail: sonik08@seznam.cz.předem díky za fazolky :)