Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +116
Neutrální Neutrální 0 0 10
Negativní Negativní -0 -0 -11
  0 0 +105
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Crejzi
Crejzi1ÚS30.01.2009 13:32:24
+1 Okdaz najdete tady: http://crejzi.sblog.cz crejzi@seznam.cz
Wewerka
Wewerka121828.01.2009 11:12:16
+1 Dobrý den, vložila jsem odkaz na své stránky: http://wewerka-naramky.blog.cz/ můj fazolový e-mail je lucie.nantlova@inmail.cz prosím o připsání fazolek. Děkuji
74šmoulinka
74šmoulinka217.01.2009 13:10:11
+1 super
Peťulí
Peťulí410.01.2009 11:10:17
+1 dobrý den, na tento můj veb jsem umístila váši ikonku.Levý panel v odkazech.www.petrar.webgarden.cz -mail:p.rychecka@tiscali.cz
LauraE
LauraE46ÚS26.12.2008 17:25:52
0 weby, na které jsem přidala button: http://mystika.7x.cz/ ; http://laura-neumaier.webgarden.cz; http://teplictizoldneri.wgz.cz ; http://arcansas.wgz.cz/ mail: kitty1987@seznam.cz
perion
perion52KR09.12.2008 6:30:19
-1 odkaz naleznete zde: http://jakzbohatnout.blue4net.cz/text/spratelene-weby,fazolový účet : zdena.lung@seznam.czFAZOLE NEDORAZILI DĚLÁTE SI Z LIDÍ SRANDU A REKLAMU ZADARMO
michča
michča221.11.2008 22:55:46
+1 na www.kititi.bloguje.cz sem umystila vaši ikonku, fazolový účet: miaaaaanet@gmail.com
malinqa
malinqa1412.10.2008 10:09:50
+1 Na blogu http://beautybook.blog.cz jsem umístila Vaši ikonku (dole v zápatí). Prosím o připsání fazolek. Můj fazolový email je bloucek.sweet@seznam.cz. Děkuji
Ferda11
Ferda1151PR09.10.2008 21:48:37
+1 Na blogu www.ferdyblog.blog.cz je odkaz na Vaši stránku v oblíbených odkazech, můj fazolový mail: ferda.marek@seznam.cz
pupik206
pupik2061822.09.2008 10:19:51
+1 Mam na stránkách vaší ikonku. http://pupik206.webgarden.cz pupik206@seznam.cz
SnDy
SnDy2321.09.2008 19:42:24
0 Takže je to sndy.webovastranka.cz a jsem zvědavá kolik připíšete fazolí a kdy..AnDy0077@seznam.cz
jenous
jenous1820.09.2008 15:27:31
0 http://jenmar.blog.cz/0809/webtvor-net jenmartinek@centrum.cz - doufám že dostanu nějaké fazolky :) už mám ikonku asi 4 týdny a pořád nic
27051988
27051988814.09.2008 23:15:26
-1 http://7777.hostujem.sk/ 27051988@azet.sk Nenašiel som žiadnu ikonu.Tak som vytvoril banner.Ale bez problémov ho spoznáte. Už sú to 6 týždne ani ešte ste mi nepričítali fazule.
dasena
dasena244208.09.2008 13:54:11
+1 +
6Luky6
6Luky6306.08.2008 10:55:14
+1 brutaal +++++
dateline
dateline24PR30.07.2008 8:19:46
+1 +++ http://dateline.sblog.cz/ (dateline@seznam.cz)
luca326
luca3262923.07.2008 13:21:07
+1 super
anuska
anuska214.07.2008 18:12:06
+1 pozitivni
111beruska
111beruska614.07.2008 13:45:46
+1 www.grk3a8.estranky.cz f účet terkaotavova@centum.cz
NLLucinka
NLLucinka230.06.2008 20:44:46
+1 nllucinka.blog.cz Naglice@seznam.cz