Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +116
Neutrální Neutrální 0 0 10
Negativní Negativní -0 -0 -11
  0 0 +105
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Wild Rose
Wild Rose113MS18.06.2008 14:39:47
+1 odkaz: http://anotherwoman.sblog.cz/2008/05/18/1408 a můj fazolový email: WildRose@inMail.cz předem díky
Milunka
Milunka25KA16.06.2008 21:33:33
+1 +++ díky za fazolku
kimiro
kimiro1805.06.2008 2:06:57
+1 www.detem.cz.tl rollerovi@seznam.cz
Odpověď: posílám fazole
sabinas
sabinas12MS03.05.2008 7:06:28
+1 obnovéní odkazu http://vydelekvdolarech.blog.cz slapakovaS@seznam.cz
vickynka007
vickynka007219.04.2008 15:46:23
+1 vicky26.snadno.eu vicky26@atlas.cz
myšáček
myšáček201LI27.02.2008 19:56:14
+1 ikonka v odkazech na http://shop.auto-dily.cz zobrazuje se na každé straně. Fazolový e-mail je michal333@inmail.cz.
slunicko124
slunicko124331.01.2008 18:55:38
+1 http://parnik.potapnik.sblog.cz/ a mail je slunicko124@seznam.cz
Odpověď: posílám
si.mi
si.mi73PR29.01.2008 21:13:10
+1 Odkaz se nachází dole na stránce http://petulcina.webovka.eu/ . Můj fazolový e-mail petra.simcik@seznam.cz. Předem díky za fazolky.
Odpověď: posílám
PETRUŠ
PETRUŠ267ÚS24.01.2008 18:58:17
+1 ++ a díky za fazolku
Merli
Merli203ÚS09.01.2008 17:45:24
+1 Dal jsem si na své stránky vaší ikonku a předem děkuji za fazole, které mě jistě pošlete http://vameska.euweb.cz/rady.htm
Odpověď: fazolky pošlu, ale musíte mi psát svoje fazolove maily ;)
Beewiz
Beewiz9930.12.2007 22:44:09
+1 Mě jste za denní návštěvnost 500-600, tj týdně cca 3750 poslali 20fazolek a slečně Kateřině Pavelčíkové za 800-900týdně 30fazolí? Podivné...
Odpověď: návštěvnost není jediné kritérium, díky
ice
ice307.12.2007 21:43:15
+1 good
luciana
luciana83KR05.10.2007 18:44:31
+1 Vaše ikonka je na http://www.delekta.wz.cz/ v levo dole. Fazolový mail: luska1@centrum.cz
Odpověď: fazolky poslány
kofátko
kofátko1419.09.2007 8:43:27
+1 http://web.libimseti.cz/Bohumila1/
katherinne
katherinne5516.09.2007 9:47:54
+1 http://katherinka666.blog.cz desire.devil@seznam.cz
fazolka123
fazolka123306JM11.09.2007 7:50:18
+1 ++++
Hadice
Hadice2518.08.2007 14:49:42
+1 http://dmitrikoldun.blogspot.com/ a muj mail kobr.milan@tiscali.cz
Odpověď: posláno
20iveta
20iveta912.08.2007 19:51:18
+1 www.energetic.blog.cz a muj mail 20iveta@inmail.cz dekuji
Jano297
Jano297122PR11.08.2007 10:45:34
+1 Je na www.janapet.webgarden.cz Můj mejl jano297@seznam.cz
Verczik
Verczik8PR23.07.2007 19:59:30
+1 odkaz na www.virtual-zviratko.estranky.cz mejl vercaba@seznam.cz
Odpověď: odkaz na stránkách není :(