Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +116
Neutrální Neutrální 0 0 10
Negativní Negativní -0 -0 -11
  0 0 +105
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Voyer
Voyer423.07.2007 11:51:29
+1 umístil jsem odkaz i ikonku na muj web http://hrynamobil.7x.cz/ a muj fazolový email je vojteklukas@seznam.cz
Marioneta
Marioneta20314.07.2007 22:19:36
+1 +++++++++++++
kinulinka
kinulinka8PR13.07.2007 12:52:34
+1 Umiestnene na vaneska.webovastranka.cz moj mail je kinulinka@centrum.cz
Odpověď: posílám
Jurda67
Jurda6757813.07.2007 8:03:46
+1 Ikony umístěny na http://jurda67.webgarden.cz/ a na www.fazole.cz/profil/default.asp?idprofil=208297 Fazolový e-mail jurcik.pavel@seznam.cz ..
Odpověď: protože ta první stránka je na webgarden.cz (spousta reklam) a nemá skoro obsah posílám za ní jen 5fazolek; za f. vizitku 10f
kolbinka
kolbinka62807.07.2007 12:43:18
+1 Ikonky jsem umístila na http://caroline.wgz.cz/ a http://hrnicky.wgz.cz/Můj e-mail je:KolbovaJana@seznam.cz
Odpověď: fazolky poslány
Gekari
Gekari18212.06.2007 10:02:49
+1 www.kejtys.blog.cz buonosinnoamiqa@centrum.cz je to v oblíbených odkazech...návštěvnostmám týdně kolem 800-900 ludí...
Odpověď: díky, posílám 30f, hezkej blog
Šotík
Šotík1064MS26.05.2007 12:30:08
+1 pěkné stránky
Odpověď: díky všem
Derren
Derren226.05.2007 10:54:47
+1 www.black.ic.cz
cestovatelv
cestovatelv53230.04.2007 13:04:04
+1 +
☼Modro.Očko
☼Modro.Očko429LI11.04.2007 1:10:18
+1 sorry,mě to tady špatně ukazuje účet:-(
didlina11
didlina11408.04.2007 18:02:01
+1 hotovo
Dr@gonek
Dr@gonek131PR07.04.2007 10:52:40
+1 zde je odkaz http://ingdragon.wz.cz/nove.html faz. mail dragonek@email.cz
*j*a*n*
*j*a*n*6003.04.2007 9:21:10
+1 Umístěna ikonka na www.pedem.wz.cz fazolový mail: jantakac@seznam.cz
Odpověď: posílám 10 f
Mamutinka
Mamutinka38130.03.2007 15:06:25
+1 vložila jsem odkaz na :http://www.fazole.cz/profil/default.asp?idprofil=179707 Můj faz. mail je mamutinka@inmail.cz
Odpověď: za fazolovou vizitku posílám 5 fazolek
Pahynka
Pahynka10OL23.03.2007 7:18:29
+1 http://pahynka.blog.cz/0612/odkazy , můj fazolový email: kote140@seznam.cz, díky!!
Odpověď: fazole poslány
sgames
sgames620.03.2007 19:50:33
+1 www.smutne.vesele.info ... sgames@seznam.cz !!! Dík P.K. "sgames"
Odpověď: posláno
draga
draga77ÚS20.03.2007 18:56:44
+1 Ikonka na http://draga.webgarden.cz/,fazolový mail-dracicka1@centrum.cz
Odpověď: f na cestě
cincila
cincila559VY20.03.2007 16:02:53
+1 Odkaz na http://hrnecky.webgarden.cz/ a ikonka na http://cincila.webgarden.cz/ E-mail:cincilal@seznam.cz Děkuji za fazolky,jste fajn
Odpověď: posílám 60 fazolí, díky za umístění :)
renda
renda372MS17.03.2007 22:25:59
+1 http://www.renecek.estranky.cz/stranka/reklama; email: renemynar@email.cz
Odpověď: fazolky poslány
H3aVYm4N
H3aVYm4N123MS17.03.2007 21:51:06
+1 http://www.h3avym4n.estranky.cz/stranka/reklamy, email: rolandmynar@email.cz, předem děkuji za fazolky
Odpověď: fazolky poslány