Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +27
Neutrální Neutrální 0 0 4
Negativní Negativní -0 -0 -3
  0 0 +24
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
michča
michča219.11.2008 19:31:45
+1 www.guns-info.cz - informační servis přátel zbraní
luca326
luca3262923.07.2008 14:09:07
+1 super
jppetty
jppetty20JM18.11.2007 18:43:17
+1 ++
Marioneta
Marioneta20309.07.2007 10:21:39
+1 :)
Božous
Božous32414.06.2007 6:05:17
-1 Poslala jsem 50 odkazů a žádné fazole jsem nikdy nedostala. Napsala jsem svůj emal na obrazovku, která se objevila po kliku na "Hledáme odkazy", bylo to tak dobře?
HankaV
HankaV77522.05.2007 10:59:26
+1 Díky za 105 fazolek. Jen škoda, že další jsem už nedostala. jen za ty odkazy, které jsem posílala jako první, pak už nic.
Katy.d
Katy.d151ZL13.05.2007 11:59:29
+1 Martin Vovsík: Moc moc moc děkuju za radu. Jsem hold hloupá a dala jsem to sem a přehlídla jsem to. Díky! :-)
MartinV
MartinV17610.05.2007 12:35:52
+1 Katka Dufkova- Katko a psala si jim odkazy do formuláře na jejich stránce? Jestli si to jen hodila sem, tak nevím jestli to tu čtou. Já dal odkaz na jejich stránky a oni mi dali fazolku.
dasena
dasena244203.05.2007 6:47:38
+1 děkuji za fazolky
d@vid
d@vid271227.04.2007 20:03:24
+1 dekuji za fazolky:)
divokej
divokej65527.04.2007 17:22:34
+1 Díky za 5 fazolí +++
☼Modro.Očko
☼Modro.Očko429LI23.04.2007 23:44:27
+1 http://obchody.atlas.cz/zbrane%5Fa%5Fstrelivo/,,http://www.cvr.cz/,,http://www.kurzy.cz/firmy/cfirmy.asp?op=domain&did=5500058,, http://sweb.cz/historickezbrane/,,fazolový mail je merry.dee@seznam.cz
*Kytí*
*Kytí*2057ZL23.04.2007 17:29:16
+1 http://www.repliky.info/Historicke-zbrane-vypis-kategorie-1303.html fazolový email: jitka.hoglova@inmail.cz
jezu
jezu183MS23.04.2007 13:07:55
+1 http://www.viahistoria.cz/Sablona.php?delenie1=vojny&tabulka=426_VO_ArmZbr_ChladneZbrane ===== janaj@inmail.cz
12