Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +67
Neutrální Neutrální 0 0 2
Negativní Negativní -0 -0 -0
  0 0 +67
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
jinka.a
jinka.a252PR20.02.2017 14:49:24
+1
Odpověď: děkuji za hodnocení
MartasMPX
MartasMPX230.04.2015 20:12:45
+1
Odpověď: Děkuji za hodnocení.
Rici83
Rici83624.03.2014 23:34:49
+1 pozitivní
Odpověď: Děkuji za hodnocení.
chudoba
chudoba332MS21.02.2014 0:45:06
+1 facebook František Kondek fazol email.(chudoba) Turzo@seznam.cz...stačí..nedostal jsem zatím žádné fazolky nic..
Odpověď: fazole byly odeslány dne 13.2., 20 fazolí uživateli s emailem Turzo@seznam.cz, kontaktujte prosím admina na fazolích kde je chyba, děkuji
lasiodora
lasiodora11MS07.02.2014 7:49:46
+1 vložila jsem banner http://www.penizeprovsechny.estranky.cz/clanky/affiliate-weby-zajimave-eshopy--poukazky-na-nakupy/affiliate-weby-zajimave-eshopy--poukazky-na-nakupy.html holajnova.p@seznam.cz
Odpověď: Děkuji za spolupráci, za banner na webu zasílám 20 fazolek.
d@vid
d@vid271303.02.2014 20:36:09
+1 vložil sem banner na http://tesarstvi.firemni-web.cz/vymenaodkazu/ david.velisek@seznam.cz
Odpověď: Děkuji za spolupráci, na webu jsem nalezl pouze textový odkaz, za tem posílám 5 fazolek. Pokud máte umístěný i banner, pošlete prosím odkaz. Děkuji.
Pochod
Pochod700JM22.09.2013 17:58:20
+1 http://www.pochod.webz.cz/HTML/Czech/uvodcz.html kzdub@inmail.cz
Odpověď: Děkuji za spolupráci, za ikonku na webu zasílám 10 fazolí.
smejko
smejko12218.09.2013 19:40:08
+1 +1
Odpověď: děkuji za hodnocení
blesk3
blesk3417.08.2013 23:43:29
+1
Odpověď: děkuji za hodnocení
öbrayda
öbrayda1658PR17.09.2012 14:32:16
+1 Super! (12/10 je poblíž stanice Vysočanská Sraz fazolek, a dalších osob, kytaristů a příležitostných zpěváků. Počítám s účastí celkem asi třiceti a více osob. Nechceš se zúčastnit a udělat si reklamu?)
Odpověď: to jedu Karviné na narozeniny, takže v Praze nebudu, ale děkuji za info
Babusa
Babusa682PR13.09.2012 12:32:39
+1 Super!
Odpověď: děkuji za hodnocení
Milkyway765
Milkyway7651118.05.2012 1:32:29
+1 dík
Odpověď: děkuji
přezdívka neexistuje11.03.2012 8:05:51
+1 Vinikajúce
Odpověď: Děkuji za hodnocení.
Scorpius
Scorpius802.03.2012 22:49:55
+1 jiricek90@centrum.cz , http://www.freepub.comehere.cz
Odpověď: Moc se mi web líbí, zasílám 50 fazolek, pokud se mi osvědčí banner na Vašich stránkách, můžeme vymyslet jinou formu spolupráce.
stefanjacko
stefanjacko420.02.2012 9:48:13
0 ????
Odpověď: Zdravím, něco není jasné? Rád pomohu vysvětlit princip mailem.
alabas1
alabas1301.02.2012 10:42:48
+1
Odpověď: Děkuji za hodnocení.
☼Modro.Očko
☼Modro.Očko429LI03.01.2012 14:32:47
+1 uložení baneru na http://snove.blog.cz/, http://profil.lide.cz/dede38/profil/, http://profil.lide.cz/merry.dee/profil/ merry.dee@seznam.cz
Odpověď: Děkuji za spolupráci, za 3 bannery na 3 webech zasílám 60 fazolek.
hannie
hannie317PL06.10.2011 20:06:19
+1 adresa vizitky: http://www.fazole.cz/profil/default.asp?idprofil=220185 (mám zde banner i ikonku), email: h.hromiakova@seznam.cz , děkuji :-)
Odpověď: Za banner a ikonku na fazolové vizitce zasílám 8 fazolek.
rakel
rakel1604.07.2011 9:42:48
+1 Banner a ikonka http://privydelky-klikacky.webnode.cz a http://sperkysperky.webnode.cz fazolový email: rakel888@seznam.cz
Odpověď: Děkuji za spolupráci, posílám 60 fazolek.
Buf
Buf525.06.2011 9:42:29
0 dobre
Odpověď: díky