Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +1 +407
Neutrální Neutrální 0 0 45
Negativní Negativní -0 -0 -27
  0 +1 +380
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
PanQX
PanQX112.07.2024 0:03:05
+1 klasik
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek (https://merkur.euweb.cz)
přezdívka neexistuje28.04.2024 15:26:26
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek (https://merkur.euweb.cz)
CatLowe
CatLowe1PR10.01.2024 15:11:50
+1 +1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek (https://merkur.euweb.cz)
srdíčko
srdíčko104ÚS26.06.2023 23:01:15
+1 Děkuji za Fazolku. Pane ŠIMŮNKU, přeji Vám pohodové léto a příjemnou dovolenou k načerpání nových sil pro tvorbu přínosných článků. (Jen nějak zmizelo mé poslední hodnocení...)
Odpověď: Dobrý den. Moc děkuji a přeji Vám také krásné prázdniny. Nové hodnocení vždy přemaže to předešlé. Richard Šimůnek, Melody Merkur (https://merkur.euweb.cz)
wobr
wobr105.06.2023 21:28:27
+1 super
Odpověď: Dobrý den. Moc děkujeme za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek, Melody Merkur (http://merkur.euweb.cz)
Guppy
Guppy81PA16.04.2023 15:20:52
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc děkujeme za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek, Melody Merkur (http://merkur.euweb.cz)
Guignon
Guignon4824.08.2022 8:21:08
+1 Díky za fazolku
Odpověď: My také děkujeme. Co říkáte tomu, jak dopadl celý projekt Fazole.cz? Naše fazolka je už asi poslední, kterou lze pravidelně sebrat.
brde
brde698JM26.11.2021 9:30:56
+1 dík za fazolku
Odpověď: Dobrý den. My Vám také děkujeme. Kdo by to byl řekl, že naše fazole bude asi poslední, která ještě na Fazolích.cz bude fungovat.
Beriss
Beriss186JM02.07.2020 9:19:05
+1 díky
Odpověď: Dobrý den. My Vám také děkujeme za plusko. Moc si ho vážíme. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
Kuzma
Kuzma1266PR08.05.2020 8:11:34
+1 Škoda,že není fazolka trochu častěji,přece jen 299 hodin je 12 a půl dne.
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. No, nám zatím stačí upozorňovat na nový článek jen takhle často. Ale vylepšili jsme to. Mívali jsme fazoli 1x za 14 dní. Mějte se fajn a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
dajana54
dajana5435MS06.04.2020 9:27:26
+1 dík za fazolku
Odpověď: Dobrý den. My také děkujeme. Richard Šimůnek, Melody Merkur (http://merkur.euweb.cz)
snížek
snížek33ZL03.04.2020 21:24:00
+1 1+++ děkuji za fazolku
Odpověď: I my děkujeme.
divokej
divokej65401.06.2019 12:01:14
+1 Děkuji za fazoli +++
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. Omlouvám se, že se ozývám tak pozdě, ale nějak nám z Fazolí přestaly chodit notifikace o hodnoceních kampaně. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
stanos
stanos14301.06.2019 5:26:04
+1 Fazolka je zpět
Odpověď: Ano a my děkujeme za plusko. Omlouvám se, že se ozývám tak pozdě, ale nějak nám z Fazolí přestaly chodit notifikace o hodnoceních kampaně. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
PVD2
PVD235ÚS01.06.2019 1:05:13
+1 tak jak to má být...ale proč to nejde p.Michal Palán u Svet-zen.cz??
Odpověď: Dobrý den. Moc děkujeme za hezká slova i za plusko. Těší nás. Omlouvám se, že se ozýváme více než půl roku od Vašeho hodnocení kampaně, ale nějak nám přestaly z Fazolí chodit notifikace o hodnoceních kampaně. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
ferri
ferri432ÚS31.05.2019 22:57:46
+1 Dík...
Odpověď: Dobrý den. My také děkujeme za plusko, i když trochu opožděně. Nějak nám z Fazolí přestaly chodit notifikace o hodnocení kampaně. Mějte se fajn. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
Iriska
Iriska175OL31.05.2019 22:29:44
+1 Díky za rychlou opravu....
Odpověď: Dobrý den. My děkujeme za plusko, i když trochu opožděně. Nějak nám přestaly chodit notifikace o hodnocení kampaně. Mějte se hezky. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
vopis
vopis46PR31.05.2019 20:22:47
0 také jsem marně hledala
Odpověď: Dobrý den. My se moc omlouváme. Chyba byla na naší straně. Už by mělo být zase všechno v pořádku. Teď už si můžete pro fazolku přijít. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
Allcar
Allcar122KR31.05.2019 14:04:59
0 Nikde nic ...
Odpověď: Dobrý den. My se moc omlouváme. Chyba byla na naší straně. Už by mělo být zase všechno v pořádku. Teď už si můžete pro fazolku přijít. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)
Hentai1966
Hentai196648PA31.05.2019 12:45:18
0 Obsah webu je fajn, ale inzerce na fazolích bez sbíracích fazolí v pořádku není.
Odpověď: Dobrý den. My se moc omlouváme. Chyba byla na naší straně. Už by mělo být zase všechno v pořádku. Teď už si můžete pro fazolku přijít. Richard Šimůnek (http://merkur.euweb.cz)