Krůtí maso s fazolovým ragú

Zpět na seznam receptů

Přísady:

Pro 4 osoby: 400g krůtího masa, 400g fazolí(směs vyloupaných bílých a zelených), 1 cibule, 1 jarní cibule, 100g rajčat, olej, sůl, tymián, 2 str.česneku, 4 lžíce rajského protlaku, bílý pepř.


Postup přípravy:

Fazole namočíme přes noc a pak je ve vodě uvaříme doměkka. Pak je slijeme přes síto ale vodu uschováme. 2.Krůtí maso očistíme,nakrájíme na kostky,osolíme a opepříme bílým pepřem. 3.Cibuli nakrájíme na kostičky,jarní cibulku na kolečka a rajčata na kousky.Česnek prolisujeme.Ze zelených fazolek odkrojíme stonky a lusky překrojíme na polovinu. 4.Maso důkladně osmahneme na cibulce a dochutíme tymiánem. Přidáme nakrájené fazolky s česnekem a necháme podusit. Nakonec Přidáme pokrájená rajčata,uvařené fazolky a vmícháme rajský protlak. Omáčku podle potřeby můžeme zředit vodou z fazolek. Ragú přímo Na talíři posypeme jarní cibulkou.