Lahůdkové filé se zeleninou a fazolkami

Zpět na seznam receptů

Přísady:

ryba (druh jaký máte rádi hlavně vykostěná), máslo - podle potřeby, zelenina - podle potřeby a chuti /nyní mražená směs/, malá plechovka zelených fazolek, cibule kuchynská - 1 ks, sůl, pepř bílý, kmín, barbecue koření


Postup přípravy:

Zeleninu ze sáčku - přidáme fazolky, které pokrájíme, dáme lehce podusit na oleji (máslo je lepší) a nakrájíme do toho ješte cibuli (můžou být i 3 ks). Osolíme a opepříme. Vezmeme rybu či filé a rozkrájíme na kotvičky, okmínujeme a posypeme kořením barbecue, můžeme lehce potřít horčicí a pokapat worčestrem. Dáme do pekáče k podušené zelenině a šupneme do trouby, podlejeme lehce vodou a zapečeme do zlatavé kurčičky. Podáváme s chlebem nebo bramborami.