Delikátní kuřecí směs

Zpět na seznam receptů

Přísady:

pro čtyři osoby - 700gr kuřecího masa; 1 plátek vepřového masa; 1 lžíce margarínu; 2 lžíce oleje; sůl; bílý pepř; 1 cibule; 150 gr rýže; 1 lžíčka kari; 3/8 l kuřecího vývaru; 8 lžíc bílého vína; 1 baůíček mražených fazolek; 140 gr krevet; petržel


Postup přípravy:

Oba druhy masa rozkrájíme. V hrnci rozehřejeme margarín a olej. Maso na něm opečeme. Okořeníme. Vepřové maso vyjmeme a dáme stranou. Kuřecí maso dusíme 15 minut v uzavřeném hrnci. Cibuli na jemno naskáme a spolu s rýží ji dáme do hrnce, ochutíme karim. Zalijeme vývarem a vínem. V uzavřeneém hrnci dusíme dalších 20 minut. Přidáme vepřové mas, nakrájene fazolky, krevety a ohřejeme. Posypeme kari a petrželí.