Kuřecí směs s červenými fazolkami a bramboráčky

Zpět na seznam receptů

Přísady:

2-3 kuřecí prsa; 1 větší cibule; 1 zelená paprika; 1-2 lžičky kečupu; 1-2 lžičky plnotučné hořčice; 1-2 lžičky tatarky; 1 lžička feferonek v soli; 1-2 kostky bujónu; 1-2 lžičky škrobové moučky; 1 nakládané červené fazole ve slaném nálevu; sůl; pepř; sušená bazalka; sojová omáčka; máslo; olej


Postup přípravy:

Na kousky nakrájená kuřecí prsa orestujeme na oleji s kouskem másla. Osolíme, opepříme, přidáme cibuli a promícháme. Zakápneme sojovou omáčkou, přidáme nakrájenou papriku a orestujeme. Po chvilce přidáme kečup, hořčici, tatarku, feferonky a promícháme, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Dle chuti přidáme bujón, bazalku a necháme maso vařit do měkka. Ke konci přidáme fazole bez vody a zahustíme škrobovou moučkou. Podáváme z bramboráčky.