Hodnocení prodejce

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +42
Neutrální Neutrální 0 0 1
Negativní Negativní -0 -0 -1
  0 0 +41
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Hentai1966
Hentai196648PA23.06.2019 22:06:18
-1 Proč je v aktuální nabídce dlouhodobě nabízeno zboží, které bylo určeno jen vybranému zákazníkovi (p. Skalovi) a kterého je na skladě 0 kusů? Proč nestačí čas od 7.2. 2019 na odpověď?
X
X66018.07.2018 9:42:03
+1 Jsem velmi spokojen se službami.
cestovatelv
cestovatelv54004.04.2018 4:54:30
+1 Děkuji za fazolku.
profesor Kaše
profesor Kaše12PR06.01.2014 23:52:37
+1 Kobereček došel v pořádku a celkem rychle. Funguje skvěle.
modroočka
modroočka162MS18.12.2013 22:36:58
+1 Za fazole jsem zakoupila kobereček na Terko.cz, v barvě dle svého výběru a jsem spokojená - děkuji :)
pegy...
pegy...9913.03.2012 13:42:15
0 Zmizela kampaň prodeje topného koberečku za 5000 fazolí + poštovné170 Kč :-( velmi mě to mrzí, nestihla jsem nasbírat fazole
Odpověď: Dobrý večer, to nás samozřejmě mrzí a děkujeme za Váš zájem o naše topné koberečky. Tyto kampaně jsme ale přerušili, protože nám skončila sezóna a pytel s fazolemi se nám přes zimu dostatečně naplnil :-) V tuto chvíli je možné kupovat koberečky jen částečně za fazole, s doplatkem v korunách. Je také možné počkat do podzimu, kdy se dá předpokládat, že kampaňě (koberečky jen zafole" opět spustíme. Děkujeme za pochopení. TERKO-CZ
kamik
kamik119ZL08.12.2011 10:32:20
+1 Jsem velmi spokojena se sluzbami, dekuji za rychle sluzby.
JSM
JSM515KR21.11.2011 14:12:47
+1 Objednal jsem baterie - rád bych se pro ně zastavil ve středu - bylo by to možné? udělám si do Mšena výlet - spojím to s odlovem jedné geocachingové tradičky :-)
katmedek
katmedek20615.11.2011 21:10:24
+1 Líbí se mi nabídka AAA baterií za fazole. Bylo by možné objednat 2 balení za jedno poštovné?
Odpověď: Určitě. Objednejte nejdřív jedno balení s poštovným - a já potom poštovné vyhodím a objednáte to druhé balení. A pošleme to najednou. To je asi nejrychlejší řešení, jak to udělat. Ale lepší (rychlejší) by asi bylo to domlouvat po mailu, než přes web fazolí.
Mága
Mága201ZL10.08.2008 12:38:54
+1 + a fazole k tomu
Odpověď: No a kromě poděkování za množství fazolí i dík za bodík, Magdo :-)
VlastinaL.
VlastinaL.9PL03.08.2008 12:50:05
+1 Fazolky poslány. Prima akce.
Odpověď: Díky za bodík i hodnocení, Vlasto :-)
256Kerim
256Kerim33JM30.07.2008 10:46:05
+1 Zde napište text hodnocení
Odpověď: Díky, Mirku :-)
Makarim
Makarim823.06.2008 21:15:09
+1 Myslím že je to dobrý nápad. Akorát mám trochu obavy aby se mu toho všeho dostalo.
Odpověď: Díky za bodík, Jitko - prozatím, dle informací, které máme, je vše O.K.
Lateralus69
Lateralus691315.06.2008 16:48:31
+1 Po skole, az budu vydelecna osoba, tak si s pritelkyni urcite nejakeho spunta adoptujeme. Ted zatim posilam jen par fazoli na kasi :)
Odpověď: Díky Martine - za hodnocení, fazolky - a bude prima, když se Ti Tvé předsevzetí časem podaří! :-)
radulinka96
radulinka96215.06.2008 10:08:40
+1 Poslala jsem fazolky a davam plus
Odpověď: Díky radko - za fazolky i bodík :-)
zabullka
zabullka114OL31.05.2008 19:32:29
+1 Posílám celou svou sbírku, ať poslouží dobré věci.
Odpověď: Díky za bodík, hodnocení i fazolky, Lucie :-)
Virinka
Virinka1012ÚS12.05.2008 9:38:14
+1 Všem pomoci nelze, tak aspoň tomu jednomu.
Odpověď: Díky za bodík i názor, Petře :-)
ryksa
ryksa2819.04.2008 11:06:53
+1 výborný nápad,díky vám má možnost přispět i někdo,kdo by rád pomohl,ale nemá dost prostředků,aby mohl podporovat některé dítě pár let
Odpověď: Díky Lenko, za Tvé hodnocení:-)To je přesně ono, proč tuto fazolovou sbírku organizujeme. Pro 1 den podpory Rodgerse staci necelych 200 fazoli - napriklad Ty jsi mu pomohla na 5 dnu. Super!
davca
davca509.04.2008 19:49:12
+1 Posilam par fazoli na kasi a bodik
Pepusa
Pepusa490PR17.01.2008 13:38:41
+1 po třeti posilam fazolky