Hodnocení prodejce

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +14
Neutrální Neutrální 0 0 2
Negativní Negativní -0 -0 -0
  0 0 +14
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Hentai1966
Hentai196648PA28.05.2019 18:38:22
0 Nejde o prodej. Charita by měla inzerovat, že je charita. Pak se nebudeme divit tomu, že vybírá jak v kategorii "sbírat", tak v kategorii "utratit". Webové stránky, které nebyly dlouhou dobu v provozu, zůstaly nevysvětleny. Škoda lokálního zaměření.
caerol
caerol77ZL08.09.2013 11:15:54
+1 Díky za cd, přišlo velice rychle, během dvou dnů. :)
soví babička
soví babička1534MS26.05.2013 22:20:48
+1 + 100 b.TA keramika za 250 NEní drahá.A je fajná.V obch.by stála určitě VÍCE
dasena
dasena244222.05.2013 13:58:06
0 Kdybyste to dali celé za fazole, tak už Vám ty misky neleží ve skladu, ani já bych nezaplatila 250,-, to si je můžu koupit k obchodě
rtep
rtep11520.05.2013 7:19:32
+1 Omlouvám se, opravdu jsem si to špatně přečetl. i když pošttovné za 250,- se mi zdá vysoké
Balbína
Balbína95KA19.05.2013 18:33:40
+1 Skvělé kampaně. Fandím Vám...
arctic
arctic1728.11.2012 15:39:25
+1 Děkuji moc za cd a za velmi rychlé dodání
d@vid
d@vid271201.11.2012 18:53:03
+1 Skvělá spolupráce,rchlé dodání,objednával sem více titulů a tak mi byly vráceny fazole za poštovné,doporučuji:)))
Eviik
Eviik3330.10.2012 19:59:11
+1 Děkuji za CD .... vždy dorazí velmi rychle :-)
hannie
hannie317PL12.08.2012 18:17:59
+1 Další DVD dnes přišla. Děkuji Vám! :)
Dáša49
Dáša4919ÚS05.04.2012 17:58:56
+1 Poslala jsem několik fazolek. Tak snad pomohou.
iMIRo
iMIRo177VY08.03.2012 7:08:31
+1 Dobrý den. Uskutečnil jsem objednávku na DVD a CD, ale až po objednání jsem si všiml, že jsem zapoměl po přestěhování změnit adresu. Objednávka je na jméno Miroslav Galko Galko@seznam.cz - můžete se mi ozvat ? Pošlu Vám novou adresu. Poslal jsem Vám
divokej
divokej65521.01.2012 11:11:16
+1 Aha! Díky za info! Už to vidím: 120 fazolí stojí i poštovné k nabízeným DVD ;)
katmedek
katmedek20620.01.2012 19:59:54
+1 Kampaň se mi moc líbí. Děkuji za rychlé zaslání magnetky. Pro divokého: Za 300 fazolí + 120 fazolí poštovného bylo možné objednat magnetku na podporu Život dětem. Teď je možné přispět fazolkami, magnetky byly rozebrány.
Marie15.01.2012 11:39:27
+1 Moc chválím záslužnou kampaň. Doufám, že budou další magnetky. Také bych se přimlouvala, aby bylo možné objednat více magnetek za jedno poštovné. Poštovné lze dát jako samostatnou objednací položku.
Samanta
Samanta209MS10.01.2012 15:36:16
+1 Dobrý den, je super, že je tady tato prodejní kampaň. Chci se zeptat, zda by bylo možné zaplatit pouze jedno poštovné při zakoupení více magnetek. Díky za odpověď. :)