Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +147
Neutrální Neutrální 0 0 4
Negativní Negativní -0 -0 -6
  0 0 +141
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
*Alllegra Gelller*
*Alllegra Gelller*823PL06.10.2004 15:01:02
+1 Díky za fazolku, stránky jsou přehledné, ale víte že minerální vody a jiné vody balené mohou vážně poškodit Vaše zdraví?Mějte se fajn
Odpověď: Tak já to fakt nevím. Domníval jsem se, že když nepijete dlouhodobě stejnou minerálku, že nic nehrozí. Omlouvám se za tak pozdní reakci, nechápu, jak je možné, že jsem na Vaše hodnocení zapomněl zareagovat hned. Moc děkujeme za plusko a přejeme hezký den. Richard Šimůnek
MIRUNA
MIRUNA107ÚS19.08.2004 19:53:58
+1 ++++++++++
Odpověď: Děkuji, Richard Šimůnek.
Renegade
Renegade2008.08.2004 5:02:02
+1 fazolku jsem nasel takze davam plus dik a nazdar
Odpověď: My také děkujeme. Za +. Dík a nazdar. Richard Šimůnek.
Lumpik
Lumpik680ÚS13.07.2004 11:28:32
+1 dobré děkuji
Odpověď: Já také děkuji. Richard Šimůnek
Adushka
Adushka576MS13.07.2004 10:40:05
+1 o.k.:)
Odpověď: Děkuji, Richard Šimůnek.
nor
nor95ZL13.07.2004 8:38:29
+1 zajímavé
Odpověď: Děkuji za kladné hodnocení. Richard Šimůnek
1472583610
147258361048712.07.2004 22:56:26
+1 Aha...:-) Dobrý, to je vysvětlení. Hodně štěstí do budoucna.
Odpověď: Taky děkuji. Richard Šimůnek
Schw
Schw15PL13.06.2003 11:29:25
+1 Neni zač, jen zkoušel jsem jít na odkaz, který jste mi v e-mailu napsal, ale hned jsem byl přesměrován na adresu, kde lze sbírat fazole opět jen 1/14 dní. Nevím, jestli jsem to špatně pochopil nebo ty fazole jsou někde jinde.
Odpověď: Pochopil jste to dobře a dorazil jste na správné stránky. Ano, je pravda, že na stránkách COOKER od minulého týdne dáváme fazoli jen jednou za 14 dní, ale i to je pravidelnost a opakovaně sbírat lze. Při nějaké vhodné příležitosti přejdeme zase na častější přidělování fazolí. Kromě toho ve čtvrtek 12.6. jste mohl na webu COOKER získat 100 fazolí. Získal je jiný sběratel. Děkuji Vám za hodnocení a přeji hezký den. R. Šimůnek.
Lukysh
Lukysh434ZL25.04.2003 19:46:29
+1 Stránky jsou dobrý. Škoda, že je tam fazole jen jednorázově.. :( Jinak v pohodě. :o)
Odpověď: Děkuji za plus. Zatím, bohužel, kampaň zůstane jednorázová. Uvidíme do budoucna. Odkáži Vás na kampaně naší vlastní firmy COOKER. Tam lze získat fazolí mnohem více za různé věci. Děkuji, Richard Šimůnek
Lenour
Lenour17902.04.2003 21:09:10
+1 ok
Odpověď: Děkuji za plusko. Richard Šimůnek
Tanenka
Tanenka116.03.2003 18:59:47
-1 Stránky se mi moc nelíbí, ale to je subjektivní dojem. Nejsou nápadité a přijdou mi hrozně hranaté. Možná to dělá i kombinace barev. Ale každý máme jiný vkus..
Odpověď: Děkuji, Táňo, za hodnocení. Prioritou pro nás je informovat naše zákazníky, než se účastnit soutěží v kráse. Kdyby ale měly naše stránky odpuzovat, tak to bychom s tím určitě museli něco dělat. Zamyslíme se a když bude chvilka, zkusíme něco vymyslet. Richard Šimůnek.
Hache
Hache30506.03.2003 15:32:49
+1 stránky se mi líbí a za fazolku děkuji:)
Odpověď: I my děkujeme.
rago
rago84506.03.2003 3:14:10
+1 +
Odpověď: Děkuji Vám za +
Sweetmoncicak
Sweetmoncicak44PR04.03.2003 14:46:12
+1 ok
Odpověď: Děkuji, děkuji.
JSM
JSM515KR02.03.2003 10:13:25
+1 fajn, fazolka:)
a co se týká grafiky? není sice dokonalá, ale znám spoustu webů, které se zase díky dokonalé grafice dlouho, dlouho a dlouho načítá a občas s chybou v php, asp a je nevím co to všechno je - zaplať panbůh za čisté html a za jednoduchou grafiku
Odpověď: Děkujeme za plusko. Potřebovali jsme rychle zprovoznit stránky a kladli jsme důraz na aktuálnost a informační hodnotu. Jakmile bude chvilka času, pokusíme se to trošku vylepšit, ale nic komplikovaného, aby se nezhoršilo načítání, jak správně uvádíte.
PAŽOUT
PAŽOUT205OL02.03.2003 9:52:56
+1 slušná nabídka.
Odpověď: Děkuji, brzy se nabídka ještě rozšíří. Zatím nemáme v ceníku uvedeno víno a lihoviny, ač tento sortiment již také dodáváme.
Severka
Severka624ÚS02.03.2003 9:17:47
0 Váš web zrovna estetikou moc neoplývá, nicméně za fazolku děkuji!
Odpověď: Děkujeme za připomínku. My jsme potřebovali hlavně rychle spustit stránky. Důraz jsme kladli na obsah a informační hodnotu. Na soutěže krásy se nechystáme, ale až bude trocha času, určitě to vzhledově aspoň trochu vylepšíme.