Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +67
Neutrální Neutrální 0 0 2
Negativní Negativní -0 -0 -0
  0 0 +67
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
jancaj
jancaj530.12.2008 14:27:42
+1 Vaše kampaň je super, děkuji za fazolky!!!
Odpověď: Děkuji za spolupráci i za hodnocení
perion
perion52KR27.12.2008 7:16:14
+1 banner jsem přidal na své stránky http://jakzbohatnout.blue4net.cz,web se mi líbí,pod letošní stromeček už nic nekoupím,ale možná v roce 2009 třeba někomu k narozeninám.zdena.lung@seznam.cz.děkuji
Odpověď: web se mi líbí, posílám 25 fazolek
Ajnag
Ajnag67OL20.12.2008 17:55:23
+1 Web se mi líbí hlavně protože, obsahuje mnoóho zajímavých informací a rad. Má vysokou návštěvnost ,tak je zřejmě oblíbený... http://maryjane.blue4net.cz/text/o-projektu-blue4net aaajnag@centrum.cz
Odpověď: Zajímavý web, posílám 35 fazolek ;-)
LauraE
LauraE46ÚS20.12.2008 17:36:29
+1 www.mystika.7x.cz kitty1987@seznam.cz Bohužel nevím jaký mám PR ale návštěvnost mých stránek je poměrně vysoká.
Odpověď: Hezké stránky, no otázka co to je vysoká návštěvnost, já bych řekl, že aspoň 100 lidí denně, ale to je věc názoru, PR lze zjistit například zde: http://google-pagerank.artic-studio.net/ takže 0, tzn. že google web ještě pořádně nezná. Stránky jsou ale zajímavé, tak posílám 35 fazolek.
NaGaNo
NaGaNo3210.12.2008 21:52:47
+1 Banner na jsem pridal na http://pklosko.googlepages.com/home ngn@inmail.cz
Odpověď: Super, posílám 20 fazolek za banner.
upírka1977
upírka1977339ZL09.12.2008 9:06:36
+1 Vaše kampan je super jsem spokojena a posílám ++++
Odpověď: Děkuji za spolupráci i za hodnocení
dasena
dasena244208.12.2008 14:06:09
+1 Ok
cincila
cincila559VY07.12.2008 0:20:27
+1 Užjsem dala vaše ikonky na http://hrnecky.webgarden.cz/ a http://cincila.webgarden.cz/ .Hledejte na pravém panelu. E-mail:cincilal@seznam.cz
Odpověď: děkuji, fazolky jsem už poslal, ale posílám ještě 5 navíc za ochotu :)
Dr@gonek
Dr@gonek131PR05.12.2008 12:02:51
+1 dobre ja to beru tak zvetsim baner to me nic nestoji ;-) uz je tam
Odpověď: Super teď to tam vynikne, posílám další fazolky, tak doufám, že 30 za banner už je dost :)