Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +402
Neutrální Neutrální 0 0 45
Negativní Negativní -0 -0 -27
  0 0 +375
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
M@rť@n
M@rť@n640MS18.12.2011 11:54:24
+1 Pro všechny, kdo by chtěli hodnotit jinak než + správný odkaz: http://www.napoje-sro.cz/
Odpověď: Dobrý den. Máte pravdu. My ale úmyslně vedeme sběratele fazolí přes naši domovskou stránku a ta dnes opravdu nefunguje. Hostitel nejen že najednou naše stránky nezná, ale dokonce nezná ani mě. Na odstranění závady pracujeme. Děkuji, Richard Šimůnek
gcssz
gcssz14618.12.2011 10:59:54
0 ne a na vstoupit
Odpověď: Dobrý den. Moc děkuji za zprávu. Máte pravdu. Hostitel najednou nezná nejen naše stránky, ale dokonce ani mě. Na odstranění problému pracujeme. Richard Šimůnek
krista
krista4526.10.2011 11:11:24
+1 pěkné stránky
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za hezká slova. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
kolina33
kolina33709.10.2011 10:06:02
+1 +++++++++++++
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Přeji hezký den. Richard Šimůnek
Bara1182
Bara1182708.10.2011 10:03:54
+1 Děkuju za fazolu :))
Odpověď: My Vám také děkujeme za plusko. Moc si ho vážíme. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
Thovt
Thovt1072PL07.10.2011 4:56:05
+1 Fazolku jsem našel aincvaj :-) díky
Odpověď: Výborně. Přijďte zas. Děkujeme za plusko. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
hannie
hannie317PL03.10.2011 23:20:53
+1 Děkuji za fazolku. Ale než jsem ji našla! :-D
Odpověď: Dobrý den. Vážně jste ji hledala dlouho? No ale podařilo se a za dva týdny už půjdete na jisto. Moc děkujeme za plusko. Opravdu si ho vážíme. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
misi
misi830.09.2011 13:29:14
0 Nepovolený přístup! Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp. Pozor: system je citlivý na velikost písmen !! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm) Stejně tak nefunguj
Odpověď: Dobrý den. To mě mrzí a moc se omlouvám, ale asi nějaká momentální indispozice serveru. Teď jsem to zkoušel ve dvou prohlížečích (Internet Explorer a Chrome) a nenarazil jsem na žádný problém. Až se Vám bude chtít, zkuste si, prosím, zajít pro fazolku ještě jednou. Přeji krásný den. Richard Šimůnek
mandala4
mandala4318.08.2011 18:56:04
+1 Nápoje ok!
Odpověď: Díky moc. Vy jste také O.K.! :-) Mějte se fajn. Richard Šimůnek
ifek
ifek715.08.2011 23:12:35
+1 Ďakujem
Odpověď: My Vám tiež veľmi ďakujeme za plusko. Majte sa moc pekne. Richard Šimůnek
Pepa008®
Pepa008®161315.08.2011 15:43:29
+1 děkuju za fazolku
Odpověď: Také děkujeme. Richard Šimůnek (www.cooker.euweb.cz)
Fany65
Fany65314.08.2011 20:52:54
+1 dobrý
Odpověď: Dobrý den. Moc děkujeme za plusko. Přeji krásný den. Richard Šimůnek
Fortera
Fortera1029.07.2011 17:36:49
+1 A je moje.
Odpověď: Je. Zasloužíte si ji. :-) Díky za plusko. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek
anan
anan4712.07.2011 0:17:51
+1 děkuji za fazole
Odpověď: My Vám také děkujeme za plusko. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek
dz
dz6521.06.2011 9:22:09
+1 ďakujem +1
Odpověď: My Vám take veľmi ďakujeme za plusko a posielame pozdravy na Slovensko. Majte sa krásne. Richard Šimůnek
jashioo
jashioo105PR13.06.2011 22:48:13
+1 Jen jsem jemně chtěl dodat, že přes fazolky - v kampani nebylo se možné dostat, tady Vám stávkoval portál, tak jsem to vzal přes vyhledávač. nic víc :-)
Odpověď: Aha. Tak to děkujeme. Jste šikulka. Richard Šimůnek
Božous
Božous32413.06.2011 5:43:27
+1 Velice pěkná nabídka a hezké a přehledné stránky. +++ Děkuji za fazolku.
Odpověď: Děkujeme za hezká slova. Richard Šimůnek
romaka
romaka825.05.2011 5:25:43
+1
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. Richard Šimůnek
KayTee
KayTee180PR23.05.2011 0:16:20
+1 Hezké stránky, veselé :)
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko i za hezká slova. Velice si jich vážíme. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
ivča 50
ivča 50673PL07.05.2011 21:33:20
+1 Děkuji za fazolku +++
Odpověď: Dobrý den. Také Vám děkujeme. Richard Šimůnek