Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +402
Neutrální Neutrální 0 0 45
Negativní Negativní -0 -0 -27
  0 0 +375
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
PodzimoslawPiwendorf
PodzimoslawPiwendorf311.04.2011 18:44:33
+1 :)
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za + . Máme z něho radost. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
nafra
nafra75PR11.04.2011 18:08:33
+1
Odpověď: Dobrý den. Velice Vám děkujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek
Kylianpadlo
Kylianpadlo174VY05.04.2011 16:05:18
+1 +
Odpověď: Děkujeme za plusko. Richard Šimůnek
Pochod
Pochod699JM20.02.2011 17:49:35
+1 +
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
Tarmanik
Tarmanik715.02.2011 12:50:36
+1 +
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se krásně. Richard Šimůnek.
Elie1
Elie12022.01.2011 7:53:30
+1 :-) děkuji
Odpověď: Také děkujeme. Richard Šimůnek
LUSYLIE
LUSYLIE40PR09.01.2011 19:48:22
+1 +
Odpověď: Dobrý den. Velice Vám děkujeme za plusíka. Moc si ho vážíme. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
zrzavá Peggy
zrzavá Peggy27PR16.12.2010 12:00:57
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko. Mějte se co nejlépe. Richard Šimůnek
opí
opí304.12.2010 23:47:50
+1
Odpověď: Děkujeme Vám za plus. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
xjxj
xjxj713.11.2010 14:29:24
+1 +
Odpověď: Děkujeme za plusko. Mějte se fajn. Richard Šimůnek
Dunka
Dunka8011.11.2010 13:23:33
+1 V dnešní době velmi užitečné informace.
Odpověď: Ano? Děkujeme za plusko. Richard Šimůnek
marketa112
marketa112409.11.2010 22:03:13
+1 ++
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
zuzu99
zuzu993521.10.2010 19:15:33
+1 Zelené podklad se mi hůře čte a možná bych zvětšila písmenka. Jinak dobrý.
Odpověď: Dobrý den. Mnohokrát Vám děkujeme za plusko. Nevím, jestli jsem Vám dobře rozuměl. My jsme se snažili mít text na bílém podkladě. Zelená barva se na našich stránkách NÁPOJŮ snad vůbec nevyskytuje. Neměla jste na mysli stránky o Timesharu? Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
u
u3216.10.2010 13:18:45
-1
Odpověď: Dobrý den Ivo. Dala jste nám mínus do kampaně. Proč jste to nějak nezdůvodnila? Možná jsme mohli příčinu snadno napravit. Přeji krásný den. Richard Šimůnek
Pamp*
Pamp*308.10.2010 9:19:14
+1 thx
Odpověď: Děkujeme za plusko. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
Moreanne
Moreanne4JM05.10.2010 14:52:05
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za kladné hodnocení kampaně. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
pecák
pecák4218PR18.09.2010 15:38:10
0 nefunguje
Odpověď: Dobrý den. Také jsem to zaznamenal a učinil jsem dotaz na našeho poskytovatele prostoru na internetu společnost AYA CZ (www.wz.cz) s dotazem proč jsou naše stránky skoro celou sobotu nedostupné. Zatím jsem nedostal žádnou odpověď. Zjistil jsem, že jsme nebyli postiženi sami, ale nefunkční byly všechny weby na doménách Euweb.cz a Kvalitne.cz. V tuto chvíli je již vše v pořádku. Zkoušel jsem to před chvílí a vše už běží. Děkuji za zprávu. Richard Šimůnek
speedy89
speedy896LI16.09.2010 6:13:31
+1 Dík za fazolku+++
Odpověď: Dobrý den. My Vám také velice děkujeme za plus do kampaně. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
mavefazula
mavefazula404.09.2010 18:30:14
+1 vdaka
Odpověď: My Vám také moc děkujeme za to plusko. Mějte se krásně. Richard Šimůnek
mirabel
mirabel428.08.2010 12:14:23
+1
Odpověď: Velice Vám děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek