Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +402
Neutrální Neutrální 0 0 45
Negativní Negativní -0 -0 -27
  0 0 +375
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
cacorinka
cacorinka426.03.2002 13:05:55
+1 Velmi me to prekvapilo. Jsem spokojena
Odpověď: Děkuji, i já jsem spokojena s Vaším hodnocením. :-) Díky. Camille.
gobac
gobac13718.03.2002 9:44:51
-1 No takovyhle neprehledny stranky jsem dlouho nevidel!
Odpověď: Neni vyloučeno, že máte i kousek pravdy. Přidávali jsme informace dost narychlo, až jejich řazení může působit nepřehledně. Jakmile budeme mít čas, zkusíme s tím něco udělat. Obávám se ale, že to bude až tak ve druhém pololetí. Camille.
Spamer
Spamer803JM10.03.2002 18:42:11
+1 Alespoň průměrně inteligentní fazolář to musí najít. Já našel :-)
Odpověď: Také myslím. Děkuji, Camille.
přezdívka neexistuje04.03.2002 20:00:26
-1 Kampaň není špatná,ale bohužel jednorázová.
Odpověď: To je mi tedy logika! Snad lepší jednorázová, než žádná, nebo ne? Camille
Sweetmoncicak
Sweetmoncicak44PR03.03.2002 16:05:29
0 Je to sice dobry, ale jednorazovym kampanim, navic jen s jednou fazoli moc nefandim -:((
Odpověď: Ja Vám naprosto rozumím a chápu Vás. Jenže tento typ kampaně se nám zatím osvědčil jako skutečně nejrentabilnější. Děkuji, že to nebyl mínus. Camille
andrysek
andrysek501.03.2002 10:59:27
+1 Celkem dobry
Odpověď: Díky. Camille.
přezdívka neexistuje22.02.2002 10:17:14
+1 Hezké, dokonce mě to přivedlo na nápad, že navštívím kadeřníka (stříhá mě totiž jinak máma), líbí se mi nápod návodu k fazolím.
Odpověď: Děkuji, skvělé by bylo, kdybyste přišla k nám, jestli to nemáte daleko. Díky, Camille.
Aučau
Aučau40OL16.02.2002 20:03:24
+1 Je to dobrý, ale zabere to moc času
Odpověď: Děkuji za plusko a budu ráda, když upřesníte, co zabere moc času. Hledání, prohlížení, nebo snad ty účesy? Bude-li v našich silách cokoliv zkrátit, učiníme tak. Díky, Camille.
pančo
pančo314.02.2002 9:13:55
0 jen tak dál a bude to za chvíli pozitivní
Odpověď: Pokusili bychom se, ale nevíme přesně, jakým směrem bychom měli pokračovat, abyste byl úplně spokojen. Zkuste napovědět. Díky, Camille.
ANAJ
ANAJ2006.02.2002 7:32:59
+1 Velmi hezka a prehledna prezentace.
Odpověď: Děkuji. Camille
Myší královna
Myší královna22018.01.2002 20:23:12
-1 Chce to trochu pátrání!
Odpověď: No, to tedy nevím, jak to mysílte. Jestli je pro Vás problém už i jen následovat navigační ikony, které Vás dovedou až k té fazoli, tak jste už asi trošičku zpohodlněla. Camille
Fazol... :-)
Fazol... :-)1415.01.2002 21:13:31
+1 neutralní-0 negativní-0 pozitivní-0
Odpověď: Díky za plusko. Camille.
sonja30
sonja3035PR14.01.2002 21:13:04
+1 Fazolka se dá najít celkem snadno.
Odpověď: Děkuji. Camille
zmye
zmye5101.01.2002 11:00:59
+1 prima (PF2)
Odpověď: Děkuji, Camille