Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +402
Neutrální Neutrální 0 0 45
Negativní Negativní -0 -0 -27
  0 0 +375
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Akrajka
Akrajka3MS07.12.2013 17:15:31
+1 +1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko. Vážíme si ho o to víc, že naše kampaň momentálně probíhá jako jednorázová. Ale nebude tomu tak na věky. Ještě jednou děkuji a mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
přezdívka neexistuje25.11.2013 20:28:22
0
Odpověď: To je zvláštní hodnocení. Bez textu, ani + ani - a ještě anonymně. Hotová rarita. Co na to Fazole.cz?
Ulika
Ulika203.11.2013 13:09:28
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko. Vážíme si ho o to víc, že naše kampaň momentálně probíhá jako jednorázová. Ale nebude tomu tak na věky. Ještě jednou děkuji a mějte se moc hezky. Richard Šimůnek
Tereza125
Tereza125195PL26.07.2013 17:13:26
+1 děkuji ze fazolku+hezké stránky,tady žízní netrpím
Odpověď: Také děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Burda
Burda503.06.2013 13:23:56
+1 děkuji za luštěninu
Odpověď: Dobrý den. My Vám také velmi děkujeme za plusko. Mějte se krásně a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Vita72
Vita72108.05.2013 13:11:18
+1 pěkné
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za hodnocení. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
edna55
edna5511813.04.2013 6:54:34
+1 +++ Zajímavé ceny, i stránky!
Odpověď: Děkujeme za hezká slova i za plusko. Mějte se moc hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Markykucerka
Markykucerka138ÚS22.03.2013 0:40:45
+1 Velký výběr, zajímavá stránka :-D děkuji za fazolku.
Odpověď: Dobrý den. Moc děkujeme za plusko i za hezká slova. Mějte se prima a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Osuška
Osuška75ÚS03.02.2013 8:34:35
+1 +++,dík za fazoli
Odpověď: Také děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
PETRUŠ
PETRUŠ267ÚS03.02.2013 8:09:50
+1 +++,díky za fazolku
Odpověď: Také děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
X
X66013.01.2013 8:06:18
-1 Nepodporuju Kalouskovce.
Odpověď: Dobrý den. To je Vaše volba. Určitě o Vás cosi vypovídá. My zase nepodporujeme kmotry Janoušky, Dalíky ani Šloufy a na hradě je rozhodně nechceme. Nepodporujeme ani lháře, podvodníky, komunisty ani postkomunisty a ruské peníze nám skutečně smrdí. To je zase naše volba. Mějte se moc krásně. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
soví babička
soví babička1534MS06.01.2013 15:46:15
+1 "TUDY k fazolím" je falešné !!! ,,ale našla
Odpověď: Dobrý den. Já moc nevím, jak to myslíte, že "TUDY k fazolím" je falešné". Já to zkoušel a odkaz vede na web, kde fazolka po kliknutí na akci opravdu je. Ale jsem rád, že jste fazolku našla a moc Vám děkuji za plusko. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Alcaaa
Alcaaa6502.12.2012 15:38:14
+1 Odpověď: Děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Odpověď: Jo Vy jste mi dokonce i ušetřila práci. No to Vám tedy děkuji dvojnásobně. :-) Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
kastanek3
kastanek342506.11.2012 9:15:51
0 Tady jsem ještě nikdy fazolku nenašla. Je nutné mít na první stránce prezidenta s kauzou, která je už dávno trapná? Přeji Vám mnoho podnikateských úspěchů. K3
Odpověď: Dobrý den. Vy jste u nás ještě nikdy nenašla fazolku? Přitom právě u nás je to velmi snadné. Fazolky nám mizí rychle každý den. Přečtěte si zadání kampaně a nechte se navést ikonkou s textem "Tudy k fazolím". Může to být ještě snadnější? Už už jsme chtěli připomínku na prezidentovu, jak jste to správně pojmenovala "trapnou kauzu" dát pryč, ale právě Vaše poznámka nás utvrdila, že to zatím neuděláme. Právě proto, že je ta kauza tak trapná, tak si myslíme, že není hodná prezidenta. A i kvůli ní si naše země takového prezidenta nezaslouží. Dokud nám bude tenhle prezident dělat takovou mezinárodní ostudu, nebo dokud neudělá ještě větší a dokud bude i s tou ostudou stále prezident, do té doby ji budeme připomínat. Věříme, že nejvíce právě prezident sám by na ni velmi rád rychle zapomněl. Jenže ona cosi vypovídá co je zač. A takového člověka v čele státu my nechceme. A tak proto, abychom nezapomněli, proto tam to upozornění zatím zůstane. Mějte se moc hezky. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
BlueBizkit
BlueBizkit3904.11.2012 14:35:06
-1 Stránky, které vypadají, jako kdyby je vytvořil nějaký žák základní školy, který se teprve učí tvořit web. Na celých Fazolích.cz mají horší stránky už jen ježci. Navíc spousta trapných politických keců... a neustálé vymlouvání na poruchy, které nejso
Odpověď: Dobrý den. Mám pocit, že hodnotíte stránky Cooker a ne Nápojů. Nevím o tom, že by na Nápojích byla "spousta trapných politických keců". Je otázka, jestli stránky Cooker neexistují třeba právě pro ty "politické kecy". Nikdy raději nenavštěvujte žádné stránky s blogy. Tam je totiž tolik "politických keců", že by to s Vámi mohlo seknout, když jste na ně tak háklivý. Budu rád, když nám pošlete odkaz na Váš web, abychom se podívali, jak se to má dělat a co má být jeho náplní, aby se nejednalo o kecy a to dokonce politické. Pošlete nám, prosím, Váš odkaz třeba na cooker@atlas.cz. Třeba nás Vaše stránky tak uchvátí, že si je od Vás necháme také udělat. Není ono toto Vaše hodnocení vlastně taková skrytá nabídka? Ale že tam potom budeme zveřejňovat výhradně Vaše kecy, to Vám slíbit nemohu. Děkujeme za hodnocení a mějte se moc fajn. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
Ladisk
Ladisk610OL01.11.2012 18:48:54
+1 Rychlá reakce, rychle opraveno, rychle vráceno hodnocení.....Pokud je na konci očekávaná fazolka, tak ani pomalejší načítání tolik nevadí....
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za milá slova i za plusko. Mějte se krásně a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
chicken63
chicken6365MS01.11.2012 18:24:51
+1 Fazolku už jsem našla a moc děkuji
Odpověď: My také moc děkujeme a těšíme se na příště. Přeji krásný den. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
ink
ink1067PR01.11.2012 14:52:51
+1 diky za F
Odpověď: Dobrý den. Také Vám děkujeme. Mějte se krásně. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
upírka1977
upírka1977339ZL01.11.2012 9:59:48
+1 trvalo to dlouho ,ale našla jsem fazolku díky
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za informaci. Už jsme to napravili. Moc se za to omlouvám. Ovšem druhá věc je nějaká další dnešní indispozice serveru. Stránka se dnes načítá strašně pomalu. To, bohužel, neovlivníme. Budeme muset stránky asi přestěhovat k jinému providerovi. Mějte se hezky. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Dr@gonek
Dr@gonek131PR01.11.2012 9:52:40
+1 a uz nasel
Odpověď: Ano, už jsme to opravili. Omlouváme se a moc Vám děkujeme za plusko. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)