Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +402
Neutrální Neutrální 0 0 45
Negativní Negativní -0 -0 -27
  0 0 +375
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
Scarlet
Scarlet12901.11.2012 9:39:55
+1 Stránka načítá dlouho,chce to hodně trpělivosti...No,ale díky za fazolku
Odpověď: Máte pravdu a dnes to není zdaleka poprvé. Stránka se dnes velmi dlouho načítá. Je to záležitostí hostingu. Pravděpodobně bychom ho měli změnit. Budeme o tom uvažovat. Děkuji, mějte se fajn. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
JSM
JSM515KR01.11.2012 9:20:04
+1 nakonec jsem ji našel :-)
Odpověď: Děkujeme moc za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
kolbinka
kolbinka62801.11.2012 8:20:23
+1 prima, moc děkuji za fazolku
Odpověď: Děkujeme moc za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
rtep
rtep11501.11.2012 6:37:08
+1 díky za fazolku
Odpověď: Děkujeme moc za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Pasoj
Pasoj147ÚS01.11.2012 3:28:55
+1 Díky za fazolku
Odpověď: Děkujeme moc za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
zajicek
zajicek183ÚS01.11.2012 3:26:42
+1 Děkuji
Odpověď: Děkujeme moc za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Tony86
Tony86518KA01.11.2012 3:01:15
+1 Děkuji za fazolku.
Odpověď: Děkujeme moc za plusko. Mějte se hezky. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
peto1
peto1126.08.2012 17:45:52
0
přezdívka neexistuje07.08.2012 20:59:32
+1 +1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
mikyfred
mikyfred3084OL17.05.2012 8:37:20
0 Nepovolen přístup na web.stránku!!
Odpověď: Dobrý den. To musela být nějaká momentální indispozice serveru. Teď jsem to zkoušel a bylo to už v pořádku. Děkujeme za zprávu a pojďte si tedy pro fazolku ještě jednou. Mějte se moc fajn. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
SofiZaneta
SofiZaneta12JM26.02.2012 21:23:13
+1
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. Richard Šimůnek ( http://www.napoje-sro.cz )
Job3000
Job300021305.02.2012 21:41:07
+1 Mohu se zeptat měli by jste zájem o fazole za výhodnější cenu?
Odpověď: Dobrý den. To by ta cena musela být velmi výrazně levnější, protože my jsme za uplynulých více než 10 let ještě nikdy nemuseli nakupovat fazole za peníze. Zkuste dát nabídku.
Ing. Bedla
Ing. Bedla605.02.2012 21:06:15
+1
Odpověď: Díky. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
Petra31.01.2012 16:39:57
+1
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. Mějte se fajn a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
natypet
natypet627.01.2012 22:31:20
+1
Odpověď: Dobrý den. Velmi Vám děkujeme za plusko do fazolové kampaně. Vážíme si ho. Mějte se pěkně a přijďte zase. Richard Šimůnek ( http://napoje-sro.cz )
piškuntálek
piškuntálek201MS24.01.2012 21:37:12
+1 Dá to trošku fušku, ale nakonec, fazolka je přec
Odpověď: Dobrý den. Snažili jsme se usnadnit cestu k fazolce navigačními ikonami, aby to taková fuška nebyla. Ale když Vám to přesto fušku dalo, o to více si ceníme Vašeho pluska do kampaně. Moc za něj děkujeme. Mějte se krásně a přijďte zase. Richard Šimůnek
misis
misis222.01.2012 21:19:30
+1 moc pěkné stránky
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za hezká slova a plusko do fazolové kampaně. Vážíme si jich. Mějte se moc krásně. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
polenta
polenta820.01.2012 18:30:38
+1 dík:D
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko. Přijďte zase. Richard Šimůnek
kateal77
kateal77625KA20.01.2012 9:51:37
+1 Už to funguje a děkuji za fazolku
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme. Ve čtvrtek měl celý server nějaký výpadek. Víme o tom a nedokázali jsme s tím nic udělat. Už je to v pořádku, z čehož se i já raduji. Mějte se moc krásně. Richard Šimůnek
mibe1004
mibe100413919.12.2011 6:10:58
+1 Dik za fozolku
Odpověď: Dobrý den. My Vám také moc děkujeme za plusko. Přijďte zase. Mějte se krásně. Richard Šimůnek