Hodnocení kampaně

Na této stránce můžete hodnotit probíhající kampaň. Hodnocení je určeno pro konstruktivní názory a nesmí obsahovat vulgární či nevhodné komentáře. Negativní hodnocení je signálem, že by kampaň měla zmizet ze serveru. Dávejte ho jen v krajních případech a vždy s popisem důvodu nespokojenosti. Důvodem není např. změna zařazení kampaně z denní na týdenní. Každý, kdo bezdůvodně negativně ohodnotí kampaň se vystavuje riziku smazání účtu. Více v nápovědě.
posledních 7 dní posledních 30 dní celkem
Pozitvní Pozitvní +0 +0 +402
Neutrální Neutrální 0 0 45
Negativní Negativní -0 -0 -27
  0 0 +375
Pokud chcete vložit hodnocení, musíte se nejdříve přihlásit.
cestovatelv
cestovatelv53218.03.2018 21:32:04
+1 děkuji za fazolku
Odpověď: Také děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
jousef
jousef306.05.2017 15:45:51
0
K-o-u-d-y
K-o-u-d-y521.04.2017 11:13:03
+1
Odpověď: Dobrý den. My Vám moc děkujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se fajn. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Koksik
Koksik824.02.2017 19:54:19
+1 moc pěkné stránky,líbí se mi dávám ++
Odpověď: Dobrý den. My Vám moc děkujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se fajn. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Ambi
Ambi210713.11.2016 14:54:14
+1 Parádní, jen nemáte v kávě Tasímo.
Odpověď: Dobrý den. Děkujeme za plusko. Váš stesk po Tasimu předávám dál. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
elian
elian602.11.2016 6:49:21
+1 Dík
Odpověď: Děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
přezdívka neexistuje24.09.2016 10:15:33
+1 (y)
Odpověď: Vaše reakce: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
orakeus
orakeus315.09.2016 16:30:25
+1 nejen nápoje
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
ilčidlo
ilčidlo306JM07.08.2016 17:55:57
+1 ++ děkuji za fazolku
Odpověď: Děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
Riki
Riki310ÚS04.08.2016 8:33:16
+1 držím palce ++++
Odpověď: My Vám také. :-) Mějte se moc hezky. Děkujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
europa
europa409.04.2016 11:03:50
+1 přehledné a užitečné
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
kleinová8
kleinová8325.03.2016 15:15:38
+1 Zde napište text hodhttp://www.fazole.cz/img/rating/pos.gifnoceníhttp://www.fazole.cz/imghttp://www.fazole.cz/img/rating/poshhttp://www.fazole.cz/img/rating/pos.gifhttp://www.fazole.cz/img/rating/pos.gifttp://www.fazole.cz/img/rating/poshttp://www.fa
srdíčko
srdíčko95ÚS14.03.2016 10:29:08
+1 Hezké, děkuji za fazolku
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.napoje.cz)
Karambol
Karambol3519.02.2016 20:20:07
+1 Děkuji moc za fazolku..
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.napoje.cz)
Keisy
Keisy315.12.2015 12:49:21
+1
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám děkujeme za plusko do kampaně. Vážíme si ho. Mějte se hezky a přijďte zase. Richard Šimůnek (http://www.napoje.cz)
Milačik
Milačik3027.10.2015 12:35:47
+1 +++ 1 Ďakujem za F
Odpověď: Tiež ďakujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
cisnar
cisnar4613.10.2015 0:27:57
+1 +1 Ďakujem za Fazolku...
Odpověď: Tiež ďakujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
petra32
petra32212.10.2015 1:00:41
+1 Ďakujem za F.
Odpověď: Tiež ďakujeme. Richard Šimůnek (http://www.napoje-sro.cz)
přezdívka neexistuje30.09.2015 2:46:17
+1 Diky
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám dělujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se krásně. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)
vety
vety424.09.2015 10:44:26
+1 dobry
Odpověď: Dobrý den. Moc Vám dělujeme za plusko. Vážíme si ho. Mějte se krásně. Richard Šimůnek (http://napoje-sro.cz)